• Language
  • +377(44)-144-062
22824_10153270460977244_654879801663119314_n

Trajnim me Margaret Edwards

Postuar më: 15/04/2015

Trajnim në të drejtën e punës dhe punësimit me Margaret Edwards, JD – një nga avokatet më të njohura në SHBA në këtë fushë.

Apliko online në:http://goo.gl/SsPN3z

Profili i ligjërueses Margaret Edwards (Juris Doctor: Norwesthern University):
E emëruar tek Avokatet më të mirë në SHBA, 2012, 2013, 2014
E emëruar tek ‘Who’s Who in American Law’, 2014
E emëruar Super Lawyer (super avokate) – Kaliforni, 2008-2014

Kthehu
Close