fbpx

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së Vitit Akademik 2020/21 për studentët e vitit të parë.

Ceremonia u organizua në ambient të jashtëm të tri kampuseve duke respektuar rekomandimet për mbajtje të distances dhe rregullat tjera për parandalim të Covid-19. 

Regjistrimet po vazhdojnë. Regjistrimi mund të bëhet edhe online përmes këtij linku https://www.universum-ks.org/apliko/

Kolegji Universum këtë vit ka shtuar programe të reja studimi dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.   

Duke ofruar një mjedis stimulues dhe bashkëpunues që promovon edukimin, kërkimin shkencor, shërbimin dhe udhëheqjen Kolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime. 


Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me BURSË të plotë. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/apliko/
Deri tani 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Apliko këtu  https://www.universum-ks.org/apliko/  apo kontakto [email protected], 044 144 062 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.