Master in LEADERSHIP AND MENAGEMENT

Master of Leadership and Management (MLM)

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe nr. #1 për inovacion, duke iu ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror

Master of Leadership and Management është një program masteri që ofrohet përmes Thunderbird School of Global Management të Arizona State University. Ky program është krijuar për t'u mësuar studentëve parimet dhe praktikat e udhëheqjes dhe të menaxhimit të shekullit të 21-të, duke përgatitur liderët për të marrë përgjegjësi shtesë menaxheriale në organizatat globale ose për të bërë një ndryshim karriere në industri ose sektorë. Nga financat globale te marketingu te kontabiliteti dhe vendimmarrja e bazuar në të dhëna, këto kurse u ofrojnë studentëve një kurrikulë gjithëpërfshirëse dhe të gjerë.

Faktet kryesore

Ligjërimi


GJUHË SHQIPE & ANGLEZE

Kohëzgjatja​


2 VITE/ 4 SEMESTRA

Formati i programit


MODULAR - HYBRID/ ONLINE

Kush mund të aplikoj?

Datat dhe Afatet e Rëndësishme

Fillimi i programit Afati për aplikim
Janar
15 dhjetor
Mars
20 shkurt
Maj
30 prill
Qershor
10 qershor
Gusht
31 korrik
Tetor
20 shtator

Zbulo mundësitë e karrierës

Programi i Master of Leadership and Management (MLM) është krijuar për të ndihmuar studentët e interesuar në industritë kreative, duke përmirësuar aftësitë e tyre të menaxhimit, ose profesionistët e menaxhimit të interesuar në fushat kreative.

Të diplomuarit janë punësuar disa nga kompanitë më të mira në Industritë kreative globale në rolet e mëposhtme:
  • Shef i Shitjeve Globale
  • Menaxher Global marketingut
  • Menaxher Global i Produkteve
  • Konsulent për Biznese Ndërkombëtare
  • Zyrtar për Komunikim Këshilltar i Inteligjencës Kulturore Zyrtar Inovacioni Biznesi Menaxher zhvillimi