University of Northampton

Diplomohu nga
University of Northampton

Partneriteti i UNI - Universum International College me University of Northampton

University of Northampton nga Anglia ofron program të studimeve bachelor dhe master me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të pajisen me diplomë angleze nga University of Northampton.

Pse Northampton?

reputacioni

Reputacioni

Universiteti Northampton është një ndër Top Universitetet në Mbretërinë e Bashkuar, diploma e të cilit njihet ndërkombëtarisht.
akreditmi 2

Akreditimi

I akredituar në Mbretërinë e Bashkuar, Universiteti i Northampton renditet i artë në Kornizën e Ekselencës Mësimore (TEF).
icon 1

Kosto më e ulet

Studimet në këtë program të Northampton kanë kosto 5 herë më të ulët në krahasim me studimet në Angli në Universitetin e Northampton.

Student Testimonials

UNI – Universum International College students have the opportunity to graduate in the MBA program and obtain a double degree with the University of Northampton and UNI – Universum International College.

Image_20240411_153511_841
Gabriella Ukaj
During my MBA at the University of Northampton, I demonstrated exceptional analytical skills and a strategic approach to problem-solving. My capacity to integrate complex ideas and foster teamwork positions me well for a successful career in the business sector.
Image_20240411_161548_815
Ard Simnica
Completing my MBA through the Dual Degree Program with UNI - Universum International College and University of Northampton has been nothing short of life-changing. It's been a journey filled with growth, challenges, and incredible learning experiences.

Çfarë duhet të dini?

diplome_angleze

Diplomë Angleze

Ju do të mësoni nga një kurrikulë angleze nga Universiteti i Northampton, dhe në përfundim të studimeve do të pajiseni me diplomë Angleze nga Universiteti i Northamptonit.

transfero

transfero studimet

Nëse keni përfunduar 2 vite në Bachelor apo 1 vit në Master në një institucion të arsimit të lartë ju kualifikoheni për programet e Universitetit të Northampton.

qasje

qasje në resurse
të universitetit

Do të keni qasje në platformën Blackboard, e-librarinë e Universitetit të Northampton (NILE), dhe emailat zyrtare studentore nga Northampton.

orar

orar fleksibil

Ligjëratat mbahen në Universum International College nga profesorë vendorë & ndërkombëtarë me orar fleksibil për çdo grup studentor me mundësi të mbajtjes së ligjeratave online dhe në kampus.

Programet e studimit

Bachelor

Studentët të cilët kanë përfunduar 2 vite Bachelor në një institucion të arsimit të lartë, në Kosovë apo jashtë vendit, mund të transferojnë studimet në Universitetin e Northamptonit

pen

Ba dizajn grafik

BSC-Teknologji-e-arkitektures

bsc teknologji e arkitekturës

Dizajn-mode

Ba dizajn mode

biznes-dhe-menaxhment

ba biznes dhe menaxhment

Master

Studentët të cilët kanë përfunduar 1 vit Master në një institucion të arsimit të lartë, në Kosovë apo jashtë vendit, mund të transferojnë studimet në Universitetin e Northamptonit

Admiinstrim-Biznesi

mba administrim biznesi

biznes-dhe-menaxhment

ma biznes dhe menaxhment

Procedurat e regjistrimit

reputacioni

Forma e Aplikimit

Aplikimi bëhet pranë
administratës apo online.
icon 1

Testi i Certifikimit për Gjuhë Angleze (B2)

Për informata kontakto
[email protected]
reputacioni

Dorëzimi i Dokumenteve

Dokumentet e nevojshme për aplikim dorëzohen online apo në person.
icon 1

Pagesa për Regjistrim

Në momentin e regjistrimit paguhet
kësti i parë i studimeve.

Tarifa e studimit

Tarifa për studentët që regjistrohen nga viti i parë:

BACHELOR (3 Vite)

Cmimi per vit

2,200€

Pagesa e Kësteve:

Deri në 6 Këste

MASTER (2 Vite)

Cmimi per vit

2,950€

Pagesa e Kësteve::

Deri në 6 Këste

MBA (2 Vite)

Cmimi per vit

3,200€

Pagesa e Kësteve:

Deri në 6 Këste

Tarifa për studentët që transferohen nga institucionet tjera:

BACHELOR
(TRANSFER VITI i 3-TË)

Cmimi per vit

3,950€

Pagesa e Kësteve:

Deri në 4 Këste

MBA
(TRANSFER VITI i 2-TË)

Cmimi per vit

3,950€

Pagesa e Kësteve:

Deri në 4 Këste

Kontakti

Adresa

Rr. Hasan Prishtina 1,1, Konjuh, Lipjan, 14000, Kosovë

Numri i telefonit

+383 44 144 062