Author: Uresa Vllasa

Arizona State University eshte universiteti i pare ne bote qe lidhe partneritet me ChatGPT - partneri strategjik i UNI - Universum International College
Read more
ASULajme

Arizona State University është universiteti i parë në botë që lidhë partneritet me ChatGPT

UNI - Universum International College është institucioni i parë i Arsimit të Lartë në Kosovë që nënshkruan marrëveshje për energji të ripërtrishme
Read more
Lajme

UNI është institucioni i parë i Arsimit të Lartë në Kosovë që nënshkruan marrëveshje për energji të ripërtrishme

Stafi Akademik i UNI - Universum International College certifikohet nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies
Read more
ASULajme

Profesorët e UNI certifikohen nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Detar dhe Estetikë Dentare në UNI - Universum International College
Read more
LajmeProgramet

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Dentar dhe Estetikë Dentare në UNI

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!
Read more
Lajme

Transfero studimet në UNI dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

Time Magazine e rendit partnerin strategjik te UNI ne top universitetet me te mira per lideret e ardhshem
Read more
ASULajme

Arizona State University, partneri strategjik i UNI – Universum International College, renditet në top universitetet më të mira për liderët e ardhshëm

“E-commerce” rankohet nr.1 në nivel global si aftësia më e kërkuar
Read more
KarrieraLajme

“E-commerce” rankohet nr.1 në nivel global si aftësia më e kërkuar

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit
Read more
Lajme

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit

Innovation, certificate, certificate of innovation, ASU, ASU Global, Cintana, UNI, Universum
Read more
LajmeNderkombetare

Universiteti Shtetëror i Arizonës uron studenten e UNI per perfundimin me sukses te lendes “What is Innovation?”

Necmeddin Bilal Erdogan, UNI, Universum
Read more
LajmeNderkombetare

Djali i Presidentit turk Erdogan nderohet me çmimin për ‘Global Leadership’ nga UNI – Universum International College

Studentët përsosin teknikat e higjienës dentare gjatë puntorisë me profesionistë mjekësor
Read more
Lajme

Studentët përsosin teknikat e higjienës dentare gjatë puntorisë me profesionistë mjekësor

Mblidhen para për fëmijët me leukemi që po trajtohen në QKUK
Read more
Lajme

Mblidhen para për fëmijët me leukemi që po trajtohen në QKUK