Category: Lajme

UNI
Read more
LajmeShpallje

UNI- Universum International College powered by Arizona State University, shpall afatin e parë për Provim Pranues

447901373_18438105493005654_2918563689219938717_n
Read more
Lajme

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Universum International College & kompanisë Speex

Data Journalism
Read more
LajmeShpallje

THIRRJE PËR APLIKIM PËR TRAJNIM | Data Journalism

SDG-Universum-Impact-Ranking
Read more
Lajme

UNI-Universum International College rankohet me sukses në Times Higher Education Impact Rankings 2024

Marreveshja per energji solare
Read more
Lajme

100% green, UNI-Universum International College, institucioni i parë i arsimit të lartë në Kosovë, me shfrytëzimin e energjisë të ripërtrishme në të gjitha kampuset

AlejtinBerisha-UNI
Read more
BlogLajme

Presidenti i UNI-të z. Alejtin Berisha, folës mbi temën “Women’s Role in Artificial Intelligence Development” në DOKUTECH, edicioni i 11-të

Ceromonia e diplomimit universum
Read more
BlogLajme

𝐂𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐦𝐚𝐝𝐡𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐨𝐫𝐞 𝐞 𝐃𝐢𝐩𝐥𝐨𝐦𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞̈𝐯𝐞 𝐔𝐍𝐈𝐊, 𝐩𝐨 𝐯𝐣𝐞𝐧…🚀

Panairi2024
Read more
BlogLajme

16 universitete evropiane dhe mbi 25 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në UNI – Universum International College

Konferenca studimore UNI
Read more
Lajme

Mbahet Konferenca “1st International Youth Conference on Social and Economic Studies”e organizuar nga UNI dhe UAG University në Meksikë

ti je unik UNI Universum kampanja
Read more
BlogLajme

Ti je unik! Fuqizohu nga Arizona State University – Lansohet kampanja e re e UNI

Ambasadori i Finlandes ne Kosove UNI - Universum
Read more
Lajme

Ambasadori finlandez në Kosovë, z. Matti Nissinen mban ligjeratë publike për studentët e UNI

Dita e Europes
Read more
Lajme

UNI si institucioni no.#1 në Ballkan për ndërkombëtarizim, ju uron të gjithëve Ditën e Evropës!