Category: Lajme

Thomas More University of Applied Science UNI
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Thomas More University of Applied Science” në Belgjike, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Angel Kanchev - University of Ruse UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Angel Kanchev – University of Ruse” në Ruse, Bullgari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

University of Padova UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of Padova” në Padova, Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Riga Technical University - UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University” në Riga, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Valencia Polytechnic University - UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Valencia Polytechnic University” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Summer School Fizioterapi Bullgari UNI
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për 2 bursa për Outdoor Acitivity në kuadër të programit Erasmus + BIP

UNIVERSUM INFERMIERI (3)
Read more
Lajme

BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

Trendy color
Read more
Lajme

Dizajn Mode, nga hobi në profesion

Gazetaria Digjitale
Read more
Lajme

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit

American Day Info Day UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Ditë Informuese për studime / American Day në UNI-Universum International College

Albanian_Instagram-post_1-UNI-Social-Media_March-2023 (3)
Read more
Lajme

Bashkëpunimi midis Arizona State University dhe Uni Universum International College: Një hap drejt edukimit global

New-Instagram-Post_7-UNI-Social-Media_May-2023
Read more
Lajme

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!