Category: Lajme

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore
Read more
Lajme

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore

ÇFARË MUNDËSIE E ARTË Studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton
Read more
Lajme

ÇFARË MUNDËSIE E ARTË: Studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton

Nuk mjafton të dini programim, duhet të keni diplomë sepse rreziku po afron
Read more
Lajme

Nuk mjafton të dini programim, duhet të keni diplomë sepse rreziku po afron

image-1170x400
Read more
Lajme

Cila është gjuha që sot ka ndikimin më të madh evropian?

NICE ACADEMY PËR HERË TË PARË NË KOSOVË
Read more
Lajme

NICE ACADEMY PËR HERË TË PARË NË KOSOVË

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”
Read more
Lajme

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë
Read more
Lajme

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”
Read more
Lajme

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”

logex
Read more
Lajme

Komuniteti LogEx për herë të parë në Ballkanin Perëndimor organizoi Javën e Ekonomisë Qarkore

konferenca-1-1
Read more
Lajme

Konferenca më e madhe në fushën e Tekonologjisë vjen këtë të shtunë me 15 ekspertë nga Industria

31 univeritete
Read more
Lajme

31 Universitete nga Evropa bashkohen në Kosovë në ditën e Evropës

studenti qe krijoi sfilat
Read more
Lajme

Studenti i Kolegjit Universum realizoi sfilatë mode në Lezhë të Shqipërisë