Category: Lajme

291141522_762741484910593_6834048060763834987_n (1)
Read more
Lajme

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”

Universi i mundesive
Read more
Lajme

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë

279124894_10160235026752244_7566731497042444845_n
Read more
Lajme

Promovohet libri për ‘Ndërmarrësi’ në gjuhën shqipe me bashkëautorë ndërkombëtar

IMGL5492
Read more
Lajme

Mbi 30 kompani dhe organizata morën pjesë në Panairin e Karrierës të organizuar nga Kolegji Universum

Panairi i Karrieres (4)
Read more
Lajme

Kolegji Universum organizon Panairin e Karrieres në Qytetin e Ferizajit me mbi 35 kompani vendore

import-eksport
Read more
Lajme

Cili ishte produkti i vetëm që Kosova e eksportoi në Rusi?

Posteri (6)
Read more
Lajme

Kolegji Universum dhe Incodeks organizojne “Coding Day”

Banneri (1)
Read more
Lajme

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me 152 Universitete për shkëmbim të 608 studentëve në Evropë

Transfero studimet (2)
Read more
Lajme

Pse i transferova studimet në Kolegjin Universum?

Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet e tyre shkencore dhe artistike në Panairin e Inovacionit
Read more
Lajme

Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet e tyre shkencore dhe artistike në Panairin e Inovacionit

Panairi i Inovacionit
Read more
Lajme

Kolegji Universum organizon Panairin e Inovacionit për të prezantuar punimet shkencore dhe artistike të studentëve

Incodeks dhe Kolegji Universum me program për punësim të studentëve
Read more
Lajme

Incodeks dhe Kolegji Universum me program për punësim të studentëve