BA Profesional në Higjienë Dentare

Xhelal Jashari
Last Update 21 February, 2024
0 already enrolled

Përshkrimi i programit

Transformoni pasionin tuaj për shëndetin oral në një karrierë përmbushëse me programin tonë të Higjienës Dentare!

Mësoni teknikat më të fundit, bashkohuni me luftën kundër prishjes së dhëmbëve dhe bëni një ndikim të vërtetë në jetën e njerëzve çdo ditë. Filloni rrugëtimin tuaj drejt një karriere të suksesshme në Higjienë Dentare sot!

Arsyet pse të studioni në këtë program

  1. Profesioni më i paguar dhe Programi i vetem i akredituar në rajon
  2. Studime me Standarde Amerikane
  3. Studime dhe Punë Praktikë në 28 shtete të BE-së dhe Turqi me BURSË TË PLOTË ERASMUS
  4. Praktikë Profesionale dhe Punësim
  5. Diplomë të dyfishtë & të fuqizuar nga Arizona State University
  6. Qasje në kurrikulen e Arizona State University

Mundësitë e punësimit pas diplomimit

Të diplomuarit në Higjienë Dentare kanë këto mundësi të punësimit:

  • Punësim në institucione shëndetësore publike
  • Punësim në institucione shëndetësore private
  • Hapja e klinikës tuaj dentare

Your Instructors

Xhelal Jashari

0/5
17 Courses
0 Reviews
0 Students
See more
Kerko info