Tag: Biznes dhe Menaxhment

Vetëm edhe 4 ditë nga Bootcamp me Alan Greenberg, ish-Drejtorin për Edukim në Apple, Apliko Tani
Read more
Lajme

Vetëm edhe 4 ditë nga Bootcamp me Alan Greenberg, ish-Drejtorin për Edukim në Apple, Apliko Tani

Termokos dhe UNI - Universum International College nënshkruajnë marrëveshjen për ofrimin e punës praktike për studentë
Read more
Lajme

Termokos dhe UNI – Universum International College nënshkruajnë marrëveshjen për ofrimin e punës praktike për studentë

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University
Read more
ASULajme

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë
Read more
Lajme

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë

Diplomon studentja e parë nga Kosova me BURSË të plotë në Kajaani University në Finlandë
Read more
LajmeNderkombetare

Diplomon studentja e parë nga Kosova me BURSË të plotë në Kajaani University në Finlandë

INOVATIONS
Read more
Lajme

Studentët e UNI – Universum International College po vazhdojnë të certifikohen direkt nga Arizona State University

Freelanceri, UNI, ASU, Universum International College, success story, storje suksesi
Read more
Lajme

Storie Suksesi: Studentët e UNI – Universum International College krijojnë platformën e parë për “Freelancing” në Kosovë

Nënshkruhet Memorandumi për Iniciativën Globale "100 Million Learners Global Initiative" nga Thunderbird School of Global Management
Read more
Lajme

Nënshkruhet Memorandumi për Iniciativën Globale “100 Million Learners Global Initiative” nga Thunderbird School of Global Management

Studio Biznes dhe Menaxhment në UNI - Universum International College
Read more
Lajme

4 arsyet pse duhet të studioni Biznes dhe Menaxhment

279124894_10160235026752244_7566731497042444845_n
Read more
Lajme

Promovohet libri për ‘Ndërmarrësi’ në gjuhën shqipe me bashkëautorë ndërkombëtar

logex
Read more
Lajme

Komuniteti LogEx për herë të parë në Ballkanin Perëndimor organizoi Javën e Ekonomisë Qarkore