Tag: Shkenca Kompjuterike

Arizona State University financon projektin e radhës hulumtues të realizuar nga Prof. Besart dhe Rrezart Prebreza, profesorë në UNI - Universum International College, në bashkëpunim me Universitetin Amerikan të Kijevit
Read more
Lajme

Arizona State University financon projektin e radhës hulumtues të realizuar nga Prof. Besart dhe Rrezart Prebreza, profesorë në UNI – Universum International College, në bashkëpunim me Universitetin Amerikan të Kijevit

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë
Read more
Lajme

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë

Sebastian Monka, hulumtues në Bosch, flet për Inteligjencen artificiale në UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Sebastian Monka, hulumtues në Bosch, flet për Inteligjencen artificiale në UNI – Universum International College

INOVATIONS
Read more
Lajme

Studentët e UNI – Universum International College po vazhdojnë të certifikohen direkt nga Arizona State University

Freelanceri, UNI, ASU, Universum International College, success story, storje suksesi
Read more
Lajme

Storie Suksesi: Studentët e UNI – Universum International College krijojnë platformën e parë për “Freelancing” në Kosovë

Arizona State University eshte universiteti i pare ne bote qe lidhe partneritet me ChatGPT - partneri strategjik i UNI - Universum International College
Read more
ASULajme

Arizona State University është universiteti i parë në botë që lidhë partneritet me ChatGPT

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?

71da82f3-b304-43c9-bb9a-a7a5e12d2860
Read more
Lajme

Storie Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

unnamed
Read more
Lajme

Programimi – Profesioni i së ardhmës

Posteri (6)
Read more
Lajme

Kolegji Universum dhe Incodeks organizojne “Coding Day”

konferenca-1-1
Read more
Lajme

Konferenca më e madhe në fushën e Tekonologjisë vjen këtë të shtunë me 15 ekspertë nga Industria