fbpx

Programet e studimit

Studimet Baçelor në Kolegjin Universum janë studime 3-vjeçare dhe gjithsej përbëhen nga 180 kredi (ECTS) ose 60 kredi (ECTS) në vit. Studentët që përfundojnë studimet baçelor përfitojnë titullin Baçelor i Arteve (BA) apo Baçelor i Shkencës (BSc).

Studime Master

Studimet Master të ofruara në Kolegjin Universum janë programe magjistrale 2-vjeçare të përbëra prej 120 kredive (ECTS). Këto studime ofrohen studentëve të cilët kanë përfunduar programin studimor baçelor 3-vjeçar të përbërë nga 180 kredi (ECTS).

Diplomë Angleze me University of Northampton

Kolegji Universum është i akredituar nga University of Northampton për ofrimin e programeve me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të paisen me diplomë të University of Northampton. UON është një nga universitetet që renditet në Kornizën e Ekselencës Mësimore (TEF).

Diplomë Gjermane

Master në Administrim Biznesi është një program dy vjeçar me diplomë të dyfishtë i vili ofrohet bashkërisht nga Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani dhe Kolegji Universum në Kosovë.

ERASMUS+ Bursa Ndërkombëtare

Deri më tani 256 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar bursë të plotë ndërkombëtare nga Kolegji Universum për studime në 114 Universitete në 26 shtete të Europës. Bursa mbulon tarifën e shkollimit, shpenzimet e jetesës 850-900 euro kompensim mujor, si dhe shpenzimet e transportit në vlerë prej 275-360 euro.

OBJEKTIVI YNË ËSHTË TË BËHEMI UNIVERSITETI MË I MIRË NË REGJION

Shtyllat Strategjike të Universumit

76%

Shkalla e punësimit të studentëve

44%

Më e lartë se paga mesatare

216+

Studentë të financuar nga Industria

234+

Studentë në vit studiojnë jashtë vendit me bursë të plota

PROGRAME PROFESIONALE TË AKREDITUARA NDËRKOMBËTARISHT

Çertifikimet Profesionale

Entrepreneurship Weekend

Projekti është bashkëfinancuar nga Qeveritë e Çekisë, Hungarisë, Polonisë dhe Sllovakisë përmes Granteve Visegrad nga Fondi Ndërkombëtar i Visegrad. Misioni i fondit është të avancojë idetë për bashkëpunim të qëndrueshëm rajonal në Evropën Qendrore.

Çertifikimet nga Akademia Anglia

Akademia Anglia është programi numër një ndërkombëtar në Kosovë që promovon mësimin e gjuhës angleze në mënyra të ndryshme. Certifikatat e lëshuara nga Anglia janë të pranuar ndërkombëtarisht.

Instituti Universum Blockchain

Instituti Blockchain është instituti i parë në Kosovë, i cili merret me hulumtimin, trajnimin, krijimin e produkteve të reja dhe rrjetëzimin në fushën e Blockchain dhe Kriptovaluta.

Master Klasa me Svend Hollensen

Master Klasa me Svend Hollensen, autori i librit të dytë më të shitur në botë për Marketingun Global, ofron trajnim dhe aftësim profesional në fushën e marketingut.

Çfarë thonë studentët tanë për ne...

Aktivitete, Evente dhe Lajmet e fundit në Universum

LAJMET E FUNDIT

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Hellenic Mediterranean University” në Greqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Philipps-University Marburg” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Social and Media Culture in Torun” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Milano-Bicocca” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të…

Komunikimi i avancuar është një nga gjërat që i dallon njerëzit nga pjesa tjetër e gjallesave. Asnjë specie tjetër nuk…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për punë praktike në “Istanbul Atlas University” në Turqi. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kodolányi János University” në Hungari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Hildesheim” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Beja” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  “Thomas More University of Applied Sciences” në Belgjikë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor…

READ MORE

Kolegji Universum si institucioni lider për mundësitë ndërkombetare për studime, punë praktike dhe trajnime jashtë vendit hap thirrjen për BURSA te…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University of Business and Society” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

READ MORE

Zbulimi dhe kuptimi i faktorëve që kontribuojnë në suksesin e studentëve tanë është një nga interesat tona më të mëdha.…

READ MORE

The second meeting was held in the framework of the FLIPP project, where the working group at Universum College also…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Padova” në Itali në kuadër të programit Erasmus+  Credit Mobility. Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Coimbra” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Sciences Po Rennes në Francë.  Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  “Savonia University of Applied Sciences” në Finlandë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Inholland University of Applied Sciences“ në Holandë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe…

READ MORE

​​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Turība University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.Ftojmë të…

READ MORE

We are pleased to announce the results of the selection process for Erasmus+ staff mobility to participate at the international…

READ MORE

 Hapet thirrja për aplikim për BURSA  semestrale | 50 universitete në 16 shtete | Semestrin dimëror Kolegji Universum si lider…

READ MORE

Studentë të dashur, profesorë, asistentë dhe staf administrativ të Kolegjit “Universum”, uroj të keni një fillim të mbarë dhe të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

“Njohja e gjuhëve është dera e mençurisë, dhe suksesit.”, andaj njohja e gjuhëve është  tejet e rëndësishme e sidomos njohja…

READ MORE

Programimi është një ndër fushat më të rëndësishme, më interesante dhe më komplekse e shkencave kompjuterike, programimi është një proces kreativ që…

READ MOREShkenca kompjuterike lëndët

Me zhvillimin e hovshëm teknologjik është shtuar nevoja për specialist kibernetik, për t’u mbrojtur nga sulmet dhe shkeljet e sigurisë…

READ MORE

Nëse ka një periudhë të vitit që shihet si stresuese për çdo student, ajo kohë do të jetë afati i…

READ MORE

Universum College was a participant in the first management meeting of the FLIPP project. During the meeting, the implementation of…

READ MORE

All Universum College employees are invited to apply for the two Erasmus staff mobility exchanges at the University of Huelva…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Wrocław University of Science and Technology” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

READ MOREZbardhim i dhembeve

“Pastërtia është gjysma e shëndetit”, andaj çdo lloj higjene është tejet e rëndësishme e sidomos higjena dentare. Si një profesion…

READ MORE

Universum College is a beneficiary of the FLIPP project under the Erasmus+ programme . This project is financed by the…

READ MORE

Ne kuader te nderkombetarezimit, Zyra Nderkombetare e Kolegjit Universum  fton  të gjithë stafin akademik part-time, në të gjitha programet e studimit, te gjitha…

READ MORE

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën…

READ MORE

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Lokman Hekim University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Tomar” në Portugal, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Schmalkalden University of Applied Sciences (SUAS)” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

READ MOREPunë me pagë të lartë

Gama e profesioneve të cilat renditen si prioritare ndër vite po ndryshon duke u kërkuar gjithmonë diçka që tregu po…

Dëshironi të mësoni më teper si mund të aplikoni për bursat semestrale Erasmus+? Zyra Ndërkombëtare e Kolegjit Universum me mbështetje…

READ MOREInfermieri

Infermieria është “krahu i djathtë” i mjeksisë, shkak ky që kërkesat në këtë drejtim janë bukur të mëdha në tregun…

READ MOREShkenca kompjuterike lëndët

Të gjithë profesionet e teknologjisë tani janë ndër profesionet më të kërkuara në tregun e punës. Studio Shkenca Kompjuterike përderisa…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of León” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Niğde Ömer Halisdemir University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Powislanski University” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kaunas University of Applied Sciences ” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen per 405 bursa nderkombetare ne 135 universitete ne 23 shtete te Evropes Kolegji Universum si lider…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Cracow University of Economics” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

READ MORE

Nuk është e domosdoshme që të studiosh në Angli për të marrë një diplomë angleze. Tashmë është emundur të studiosh…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University” në Angli, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Vechta” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Marburg University” Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Matej Bel University” në Sllovaki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Universum College opens the call for staff exchange for the academic year 2022/2023. Mobility opportunities aim to encourage the mobility…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Istanbul Aydın University” në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Të nderuar studentë ju ftojm të aplikoni për bursë studimi për një semester në Polytechnic Institute of Beja në Portugali. Polytechnic Institute of Beja  ka ofruar…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada“, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheim në Gjermani në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheimnë Gjermani në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Studimi jashtë vendit, nga shumë studiues të edukimit, konsiderohet si një nga mënyrat mëefektive të zhvillimit profesional dhe personal për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Polytechnic Institute of Beja në Portugali në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Në kohën kur ushqimi është një nga debatet kryesore në botë, për shkak të luftërave dhe ndryshimeve klimatike, ekspertët e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Inholland University of Applied Sciences” në Holand, në…

READ MORE

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore do të mbahet më 15 -16 nëntor në Kolegjin Universum. Dita e parë: Konsideratat…

READ MORE

Tash në kohën kur shumë nxënës të shkollave të mesme përcaktohen se ku do të vazhdojnë studimet, mendja e shumë…

READ MORE

Pandemia COVID-19 shfaqi nevojën e domosdoshme që në të gjitha kompanitë të ketë staf i cii vjen nga fusha e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen per aplikim Trajnim 2 ditor ne Tirol te Austrise | ITEM project Në kuadër të  projektit…

READ MORE

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të…

READ MORE

Thuhet se rëndësia e studimit është në thelb rëndësia e kërkimit tuaj. Ajo që kërkoni, mund edhe të realizohet, nëse përcjellni…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e programit #Infermieri vendore, #Infermieri Pearson dhe #Fizioterapi, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

READ MORE

NICE ACADEMY , NGJARJA E PARË NDËRKOMBËTARE DEDIKUAR ORIENTIMIT NË KARRIERË NË KOSOVË E ORGANIZUAR NGA KOLEGJI UNIVERSUM Kemi nderin…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare po angazhohen në projekte reale në të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër të programit…

READ MORE

Sot, për dallim nga vitet e kaluara, dentistët nuk vizitohen vetëm kur dikush ka problem me dhëmbë apo dhimbje. Tek…

READ MORE

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Sot u nënshkrua marrëveshja në mes të Kolegjit Universum & University of Northern Iowa. Kolegji Universum me mbështetjen…

READ MORE

​Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Neser me 5 Korrik nga ora 14:00 bëhet nënshkrimi i marrëveshjes në mes…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

READ MORE

Për herë të parë në shtetet e Ballkanit Perëndimor është organizuar Java e Ekonomisë Qarkore nga LogEx Community – iniciativë…

READ MORE

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë, në kampusin e Kolegji Universum, u mbajt konferenca më e madhe e fushës e…

Në Kosovë, ka fizioterapeut të specializuar dhe ekspert të fushës sportive që ndër vite iu gjinden pranë sportistave kosovar. Ndonëse…

READ MOREKonferenca

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022, në kampusin e Kolegjit Universum, me fillim nga ora 10:00,…

READ MOREJava nderkombetare

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të asaj që sot njihet si BE…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University, në  Angli ” në kuadër të programit të Erasmus+…

READ MORE

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe studenti i Programit Dizajn Mode në Kolegjin Universum…

READ MORE

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi…

READ MORE

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e departamentit të Infermierisë të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e nevojshme: Transkripta e notave në…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike në Turqi në “Usak University” me pagesë për studentët e departamentit të DizajnitFtojmë të gjithë studentët e departamentit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Middle East Technical University METU në…

READ MORE

Pas zhvillimeve të fundit në Ukrainë dhe Rusi, shumica e shteteve i vënë sanksione Rusisë. Ndër këto shtete ishte edhe…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Mus Alparslan University  në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kırıkkale University“, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romires University  në Lituani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayip Erdogan University   në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Sciences Po Rennes në Francë  Ftojmë  studentët e nivelit #Bachelor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Hellenic Mediterrian University  në Greqi në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Istanbul Aydin University në Turqi në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Polytechnic Institute of Beja në Portugali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  University of Tuscia  në Itali në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Latvian Academy of Culture në Latvi ne kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Nysa University of Applied Sciencenë Poloni në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade de Aveiro  në Portugali në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë për studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Programin Fizioterapi në  Haliç University në Turqi Ftojmë të gjithë studentët…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Margburg University  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade de évoranë Portugali në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Aplied Science-Tarnow  në Poloni në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Science në Lituaninë kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  “Universidade A Coruna“në Spanjënë kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në   “Instituto Politécnico de Tomar ” në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga”, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Masaryk University” , në Republikën Çeke  në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva“, në Spanjë në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho”, në Portugali në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në” Turiba University, në Latvia,” në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA  për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kırıkkale University“, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Përshkrimi i Detyrave: – Koordinon procesin e sigurimit të cilësisë brenda institucionit– Në bashkëpunim me komisionet përkatëesë harton dhe implementon…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Aalborg University“ në Danimarkë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

READ MORE

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 152 universitete ne 28 shtete te Evropës dhe…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në 50 Universitete në 20 shtete te Evropës dhe Turqi! Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit…

READ MORE

Kriteret e përgjithshme:• Në bashkëpunim me menaxhmentin e lartë zhvillon, ekzekuton dhe vlerëson qëllimet eBurimeve Njerëzore, rezultatet e pritura dhe…

READ MORE

Kriteret e përgjithshme: ● Zhvillon tema dhe politika kërkimore institucionale të zbatueshme për Kolegjin Universum. ● Përgatit aplikacionet e bordit…

READ MORE

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

READ MORE

Në kuadër të aktiviteteve studentore dhe prezantimit të punimeve shkencore dhe artistike të studentëve Kolegji Universum organizoi Panairin e Inovacionit, i cili…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Në kuadër të aktiviteteve studentore, Kolegji Universum organizoi “Bootcamp” për studentët e Departamentit Shkenca Kompjuterike, me qëllim të zhvillimit të…

READ MORE

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Kompaninë Gjermane “Visitatis GmbH” të përfaqësuar nga Drejtori Z. Ralf Hochscherff dhe “Careplacement GmbH”.…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Savonia University…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Foggia University, në  Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Hellenic Mediterranean University, në Greqi në kuadër të…

READ MORE

We are very happy to inform you that a new call for submission of applications is open. Please note, that under…

READ MORE

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të…

READ MORE

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “The Polytechnical Institute of Coimbra”, në Portugali në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për punë praktike në “Ondokuz Mayis”, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Falë bashkëpunimeve  të suksesshme ndërkombëtare për shkëmbim të studentëve,me Universitete nëpër Evropë në kuadër të programit Erasmus+, Kolegji Universum, është instutucioni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Dunarea de Jos” University of Galati, në Rumani…

READ MORE

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences in Tarnow, në Poloni në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayyip Erdoğan University, në Turqi në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aveiro, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Wrocław University of Science and Technology, në Poloni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University, në Turqi në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja, në Portugali në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vechta University, në Gjermani në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  Savonia University, në Finlandë në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  Tuscia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences, në Belgjikë në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, në Turqi  në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Łódź, në  Poloni  në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në  Angli  në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University , nëRepublikën Çeke  në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University , në Lituani në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Sakarya University, në Turqi, në kuadër të programit…

READ MORE

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO, në Lituani në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps-Universität Marburg, në Gjermani në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Malaga, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Project Based Learning Bootcamps in Computer Sciences Thirrje per Instruktorë/Profesionistë nga Industria e Softuerit A jeni të interesuar të kontribuoni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Minho, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në 13 shtete në Evropë. Bursat vlejnë për të…

READ MORE

Hapet thirrja per aplikim për shkëmbim semestral në Haliç University në Turqi! Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Kolegjit…

READ MORE

Pavarësisht nga industria, titulli i punës ose niveli i pozitës së punës që po kërkoni, ka kompetenca themelore që çdo…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor dhe për punë praktike në Aaolborg University, në Danimarkë…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale dhe Rehabilitim – Banjën e Kllokotit “Nëna Naile” për praktikë…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…

READ MORE

​Kolegji Universum ​​hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 në 13 programe të akredituara. Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo ​fizikisht në…

READ MORE

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) pas takimit të mbajtur me 27 Korrik gjatë së cilit…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me kompanitë partnere të teknologjisë informative në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë…

READ MORE

​Kolegji Universum dhe Northampton University nga Anglia sot lansuan programin e përbashket te studimeve bachelor dhe master me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të…

READ MORE

Ashtu si gjendja fizike ndihmon trupat tanë të qëndrojnë të fortë, palestra mendore na ndihmon për të arritur dhe mbështetur…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Valladolid, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte reale gjatë studimeve. Në kuadër të projektit të përbashkët “Summer…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Kolegji…

READ MORE

Meqenëse udhëtimi është ende i kufizuar, MO: VE 2021 është një mundësi e shkëlqyeshme për të ndjekur kurse në Philipps-Universität…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë ofrojnë studime të dyfishta…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store sot kanë nënshkruar marreveshje bashkëpunimi për “Studime Duale”. Në kuadër të kësaj marrëveshje Viva…

ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Kolegji Universum, referuar më poshtë si “Universum…

READ MORE

Shëndeti mendor i referohet mirëqenies njohëse, të sjelljes dhe emocionale. Gjithçka ka të bëjë me mënyrën se si njerëzit mendojnë,…

READ MORE

Kolegji Universum është partner në organizimin e webinarit “Creating Value in Smart Cities by using 4IR as a solution in…

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare janë angazhuar në…

READ MORE

Ky postim është pjesë e serisë së TED “Si të bëhemi një njeri më i mirë”, secila prej të cilave…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universiteti prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Pope John Paul II State School of Higher…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Tuscia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Gjatë semestrit të dytë, universitetet presin panairet e karrierës në ambientet e tyre. Panairet e karrierës ofrojnë një mundësi të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University, në Lituani në kuadër të…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum të Departamentit Shkenca Kompjuterike në kuadër të inkubatorit teknologjik dhe lëndes “Zhvillim i Aplikacioneve Mobile” me…

READ MORE

Bordi i BONEVET ka emëruar drejtoreshë ekzekutive znj. Diana Luzha.Diana Luzha ka përfunduar studimet themelore në Shkenca Politike dhe Administrim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Matej Bel University, në Sllovaki në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Coimbra, në Portugali në kuadër…

READ MORE

Në kuadër të lëndës Business Intelligence me 27 Maj, ora 17:00 studentët e Kolegjit Universum do të ndjekin ligjëratë me…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani në…

READ MORE

Studentët më shpesh përmendnin shëndetin mendor si një aspekt të jetës së tyre që është ndikuar negativisht nga pandemia, sipas…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, Turqi në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, Turqi në kuadër të programit të…

READ MORE

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps University of Marburg, Gjermani në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta, Gjermani në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Calisia University – Kalisz, Poloni në kuadër të…

Aprovohet projekti për organizmin e shkolles veore në bashkëpunim me Thomas More University, studentët e Kolegjit Universum do të jenë përfitues të…

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për Orientim në Karrierë SHTYHET edhe për një javë.  Trajnimi do…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në The University of Santiago de Compostela në Spanjë…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Spitali FATI IM, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi, e cila do të ju mundësojë studentëve të Infermierisë të kryejnë punën…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Ankthi dhe depresioni janë ndër çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor që përjetojnë të rinjtë sot. Ekspertët pajtohen me…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ondokuz Mayıs University në Turqi në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Çeki në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University në Finlandë në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences në Belgjikë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Muş Alparslan University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, në Danimarkë në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vilniaus Kolegija/University of Applied Sciences, në Lituani në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin  Birmingham City në Birmingham Angli, në kuadër…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

READ MORE

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA…

READ MORE

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep…

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator…

READ MORE

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Par University, në Rijekë, Kroaci në kuadër të…

Career Paths Fashion Design: Dizajnere Mode, Stiliste, Kuratore e veshjeve, Fashion Illustrator, Planifikuese e Inventarit të copave dhe pëlhurave, Dizajnere e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Volladolid, në Spanjë në kuadër të…

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Inholland University of Applied Sciences, në Holandë në…

READ MORE

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Granada, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha ishte i ftuar në takim me Drejtorin Ekzekutiv të Coursera Z. Jeff Maggioncalda, platformës më…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMedia Monitor

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 117 bursa ndërkombëtare në 46 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet…

READ MORE

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

READ MORE

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin publik të Portugalisë University of Evora, në…

READ MORE

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar projektet e realizuara gjatë ketij semestri. Ata kanë bërë një…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Mihno, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aviero, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

READ MORE

Studentët e Programit të Infermierisë në Kolegjin Universum po përdorin paisje VR (Virtual Reality) gjatë praktikës profesionale në laboratorët inovativ…

Falë bashkëpunimeve të suksesshme me Universitetet më të mira në Evropë, Kolegji Universum, është institucioni i parë në Kosovë, i cili…

Edonis Shoshi, student në Departamentin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum ka filluar angazhimin si freelancer për kompani të ndryshme qysh nga viti i parë…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istambul Aydin University” fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Programin e Shkëmbimit Virtual/…

Studentët e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Politike kanë bërë një hulumtim në lidhje me nivelin e edukimit të deputetëve të Republikës…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa studimi në kuadër të programit “Stipendium Hungaricum scholarship 2020-2021”. Këtë vit do të ndahen 75 bursa…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum nga Finlanda me sistemin më të mirë të edukimit në botë, Kajaani University of Applied…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum, Istanbul Aydin University fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Shkollën Dimërore “ISTANBUL 2021…

READ MORE

Kolegji Universum fillon me “Coffee Lecture Series“. Qëllimi i këtyre ligjeratave është që studentet tanë jo vetëm të mësojnë lidhur…

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum,…

READ MORE

The Master Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR) is a two-year world-class International Programme on the field of…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University, në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Powiślański University në Poloni në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

University of Granada është universiteti i radhës nga Spanja që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University” në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Cracow University of Economics është universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së Vitit Akademik 2020/21 për studentët e vitit të parë. Ceremonia…

READ MORE

Kırıkkale University është universiteti i radhës nga Turqia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Kırıkkale…

READ MORE

Java e ardhshme shënon fillimin e vitit të ri akademik për vitin e parë të gjeneratës 2020/21. Kolegji Universum si…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Duke…

READ MORE

Gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit “Universum” iu shtua edhe Kompania angleze “Velez Managed Services”. Ky bashkëpunim ka për…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University…

READ MORE

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që ofrohet nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society. Tashme…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në…

READ MORE

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet…

READ MORE

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të…

READ MORE

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do…

READ MORE

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani,…

READ MORE

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani nën mentorim të Prof. Valdrin Dervishaj janë në finalizim të…

READ MORE

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet…

READ MORE

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë në universitetet më prestigjioze në Evropë.Laberion Zebica, student i Kolegjit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Riga Technical University në Riga, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Qipros, ECLSS, Universitetin…

READ MORE

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Birmingham City…

READ MORE

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional të 8 institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë.…

READ MORE

Ubuda University është universiteti i radhës nga Budapesti që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.Universiteti Ubuda ofron një…

READ MORE

Kaunas University of Applied Science, Silesian University, VIKO dhe Mykolas Romires University janë katër universitetet e fundit nga Lituania që ju shtuan gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum…

READ MORE

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

READ MORE

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më…

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar të Kolegjit Universum te cilet shprehin interesim per t’u angazhuar…

READ MORE

Pavol Jozef Šafárik University dhe Univerzita Mateja Bela V Banskej Bystrici janë dy universitetet e reja nga Sllovakia që ju shtuan gamës së gjerë të…

READ MORE

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues për BURSA për Studime & Punësim nga Kolegji Universum. Testit…

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral. Enis Mustafa, studentë master në Kolegjin Universum është një…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa semestrale në kuadër të programit Erasmus+, në Gjermani.Edhe pse shumica e universiteteve për shkak…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në New University European Faculty of Law në Slloveni, në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të validimit të kualifikimeve sipas EQF ( European Qualification Framework). Validimi…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programitErasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për studime jashtë vendit, organizon sesion informues online për të gjithë…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e III-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese. Volumi i tretë i kësaj reviste, ka…

READ MORE

​​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Vilniaus Kolegija” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “The Philipps University of Marburg” në Gjermani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Edonita Bytyqi përfituese e bursës nga Kolegji Universum për shkëmbim semestral në “Staffordshire University” në Angli tregon për përvojen e saj gjatë…

READ MORE

Për të dytin vit me radhë Kolegji Universum organizon Konferencën e dytë ndërkombëtare – Përafrimi i Ballkanit Perëndimor me BE-në: Vlerësimet Ekonomike,…

READ MORE

METU International Cooperations Office opens a new application call for incoming staff  mobility within the framework of ERASMUS+ International Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Aydın Adnan Menderes University” në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të…

READ MORE

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ…

READ MORE

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota në universitetin prestigjoz “University of Minho”…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidad de Valladoild, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico de Tomar në Portugali. Hapet thirrja për aplikim për studime master…

READ MORE

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between Altinbas University (Turkey) and Universum College (Kosovo) for Erasmus+ staff…

READ MORE