Apliko për Punë Praktike me pagesë në “Kütahya Dumlupınar University” në Turqi

Blog

Apliko për Punë Praktike me pagesë në “Kütahya Dumlupınar University” në Turqi

犀利士
trebuchet ms’, sans-serif;”>
UNI-Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për punë praktike në “Kütahya Dumlupınar University” në Turqi.
Ftojmë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, në të gjitha kampuset e UNI-Universum International College të aplikojnë për punë praktike.
Dokumentet e nevojshme:
  • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
  • Kopje e pasaportës
  • Çertifikimi nga Anglia Examination B1 ose B2
  • 1 foto
Kriteret e përzgjedhjes:

  • Suksesi akademik (50%)
  • Niveli i gjuhës angleze (50%)
  • -10 për cdo aplikim të mëhershëm
  • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)
  • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;
Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 30 QERSHOR!
Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.
#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar
Na ndiqni ne Facebook & Instagram