Kolegji Universum organizon fundjavën e dytë të Ndërmarrësisë në Kosovë

Entreprenuership Weekend
Lajme

Kolegji Universum organizon fundjavën e dytë të Ndërmarrësisë në Kosovë

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju. Kolegji Universum, me përkrahjen e Visegrad Fund dhe në bashkëpunim me Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (Hungary) , Metropolitan University of Prague (Czech Republic), University of Wroclaw (Poland), Czestochowa University of Technology (Poland) do mbajë Fundjavën e Tretë të Ndërmarrësisë, gjatë së cilës ju mund të zhvilloni idetë tuaja biznesore me ndihmën e ekspertëve të ndërmarrësisë si dhe të merrni informata për financimin e ideve tuaja. Gjatë kësaj fundjave do të ofrohen ligjërata nga profesorë dhe ndërmarrës vendor dhe të huaj, ku do të mësoni të zhvilloni idetë tuaja biznesore nga hapat fillestar e deri tek financimi i tyre duke u bazuar në praktikat e mira të shteteve të Vishegradit.

Apliko përmes linkut në vijim: https://forms.gle/HqWPdDCCTaoSGc2R7

Pjesëmarrja është e hapur për të rinjtë e moshës 18-30 vjeç nga Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi. Nëse dëshironi të jeni pjesë e Entrepreneurship Weekend dhe të zhvilloni idetë tuaja për biznes, plotësoni këtë formular më së largu deri me 5 Dhjetor 2021犀利士
>

Fundjava e ndërmarrësisë mbahet nga datat 17-19 Dhjetor 2021 në kampusin e Kolegjit Universum në Prishtinë.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.