Kolegji Universum organizon Panairin e Karrieres në Qytetin e Ferizajit me mbi 35 kompani vendore

Panairi i Karrieres (4)
Lajme

Kolegji Universum organizon Panairin e Karrieres në Qytetin e Ferizajit me mbi 35 kompani vendore

Kolegji Universum organizon Panairin e Karrierës në Qytetin e Ferizajit. Pjesemarrës në Panair do të jenë mbi 35 kompani vendore, organizata dhe institucione publike.

Ky event përfaqëson një mundësi të jashtëzakonshme ndërveprimi në mes Kolegjit Universum, kompanive, organizatave dhe institucioneve publike. Qëllimi i organizimit të këtij Panairi është që të krijohen mundësi rrjetëzimi dhe kontakte direkte në mes të studentëve dhe punëdhënësve të tyre potencial. E poashtu të bëhet promovimi i punës/produkteve të këtyre kompanive dhe institucioneve para të pranishmëve në panair.

Panairi do të jetë i hapur për të gjithë të interesuarit. Përveç studentëve të Kolegjit Universum, pjesëmarrës do të jenë edhe nxënës të shkollave të mesme bashkë me drejtorë dhe përfaqësues nga institucionet shtetërore.

Panairi do të mbahet me 21 Prill nga ora 11:00-14:00 në Kampusin e Kolegjit Universum në Ferizaj.

Për më shumë informata rreth Panairit apo pjesëmarrjes kontaktoni në [email protected] apo +383 44 725 675.