fbpx
Showing 14 of 429 News

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”, studentja e Kolegjit Universum Genta Hajdari ka fituar bursë të plotë për studime në Francë (dokumenti i bashkangjitur). Genta është studente e Programit Master në…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha si ndërmarrës që po transformon arsimin në Kosovë.                 …

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21 Korrik – 2 Gusht 2019. Thirrja është e hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga të gjitha drejtimet.  Tarifa…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 78 marrëveshje me universitetet më të mira të…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

Shkenca kompjuterike lëndët

Me zhvillimin e hovshëm teknologjik është shtuar nevoja për specialist kibernetik, për t’u mbrojtur nga sulmet dhe shkeljet e sigurisë së informacionit. Analistët e sigurisë së informacionit krijojnë sisteme për të mbrojtur rrjetet e informacionit dhe faqet e internetit nga…

Me zhvillimin e hovshëm teknologjik është shtuar nevoja për specialist kibernetik, për t’u mbrojtur nga sulmet dhe shkeljet e sigurisë…

Nëse ka një periudhë të vitit që shihet si stresuese për çdo student, ajo kohë do të jetë afati i provimeve. Çdo student e di se sa të rëndësishme janë provimet; sidomos kur merren parasysh perspektivat e tyre për të…

Nëse ka një periudhë të vitit që shihet si stresuese për çdo student, ajo kohë do të jetë afati i…

All Universum College employees are invited to apply for the two Erasmus staff mobility exchanges at the University of Huelva in Spain. The mobility must take place before 31/7/2023 and there are 2 available scholarships. GENERAL REQUIREMENTS To be eligible…

All Universum College employees are invited to apply for the two Erasmus staff mobility exchanges at the University of Huelva…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Wrocław University of Science and Technology” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Wrocław University of Science and Technology” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

Zbardhim i dhembeve

“Pastërtia është gjysma e shëndetit”, andaj çdo lloj higjene është tejet e rëndësishme e sidomos higjena dentare. Si një profesion i ri që është duke u përhapur rreth botës, higjena dentare synon parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve orale.  Njëra nga…

“Pastërtia është gjysma e shëndetit”, andaj çdo lloj higjene është tejet e rëndësishme e sidomos higjena dentare. Si një profesion…

Ne kuader te nderkombetarezimit, Zyra Nderkombetare e Kolegjit Universum  fton  të gjithë stafin akademik part-time, në të gjitha programet e studimit, te gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim të stafit në University of Leon në Spanjë. Informata mbi shkëmbimin: Periudha e shkëmbimit: Caktohet ne…

Ne kuader te nderkombetarezimit, Zyra Nderkombetare e Kolegjit Universum  fton  të gjithë stafin akademik part-time, në të gjitha programet e studimit, te gjitha…

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën verore në Krakov, Poloni.Përmes të këtij projekti ju do të keni mundësi të zgjeroni ndërkombëtarizimin dhe kulturën tuaj si dhe…

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën…

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm, të kapin vendet e para në prioritizimin e profesioneve të nevojshme brenda njëkompanie. I tillë konsiderohet sot edhe profesioni i…

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Lokman Hekim University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Lokman Hekim University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.Ftojmë…