Nënshkruhet marrëveshja mes Universum International College dhe ordinancës Elite Dental

dmth
Lajme

Nënshkruhet marrëveshja mes Universum International College dhe ordinancës Elite Dental

UNI-Universum International College është në përpjekje të vazhdueshme për të rritur mundësitë praktike të mësimit për studentët dhe kësaj rradhe ka krijuar një partneritet strategjik me Elite Dental.

Ky bashkëpunim synon të ofrojë përvojë praktike dhe shërbime dentare me zbritje për studentët, duke pasuruar rrugëtimin e tyre arsimor dhe duke i përgatitur ata në mënyrë më gjithëpërfshirëse për karrierën e tyre të ardhshme.

Marrëveshja, e nënshkruar së fundmi ndërmjet Universum International College dhe Elite Dental, tregon një përkushtim të ndërsjellë për të nxitur përsosmërinë arsimore dhe rritjen profesionale.

Sipas këtij partneriteti, studentët që ndjekin studimet për Estetikë dhe Higjienë Dentare do të kenë mundësinë të marrin pjesë në punë praktike në ambientet e klinikës Elite Dental. Kjo mundësi do t’ju lejoj studentëve të aplikojnë njohuritë teorike në botën reale, duke fituar aftësi dhe njohuri praktike nën drejtimin e profesionistëve dentarë me përvojë.

Përvoja praktike është shumë e rëndësishme për studentët, sidomos në fushën e Estetikës dhe Higjienës Dentare dhe ky partneritet do t’u mundësojë studentëve të UNI-të të mësojnë nga ekspertët e industrisë dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre në një mjedis profesional.

Përveç mundësive të punës praktike, partneriteti përfshin edhe përfitime për studentët në formën e shërbimeve dentare me zbritje në klinikën Elite Dental. Kjo nismë jo vetëm që i mbështet financiarisht studentët, por edhe i inkurajon ata që të kenë prioritet shëndetin e tyre oral, duke kuptuar rëndësinë e kujdesit parandalues ​​dhe procedurave estetike dentare.

Bashkëpunimi ndërmjet UNI-Universum International College dhe Elite Dental ilustron një qasje proaktive për të kapërcyer hendekun midis akademisë dhe industrisë. Ky bashkëpunim tregon për vlerën e përvojës praktike në përgatitjen e studentëve për karriera të suksesshme në fushën e stomatologjisë, duke i pajisur ata me njohuri teorike dhe aftësi praktike të nevojshme për të shkëlqyer në sektorin e kujdesit shëndetësor.

Përmes ekspertizës së përbashkët dhe përkushtimit për përsosmëri arsimore dhe zhvillim profesional, UNI-Universum International College dhe Elite Dental po hapin rrugën për zhvillime të ardhshme në praktikat e edukimit dentar dhe të kujdesit shëndetësor.

TI JE UNIK! Krijo suksesin tënd, me edukim amerikan. Fuqizohu nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA. Studio në UNI duke aplikuar këtu!

Për më shumë informata, kontaktoni në: +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.