Programi Master me të cilin fitoni punë me pagë të lartë, Data Science & Analytics

Data-Science-Analytics-780x400
Lajme

Programi Master me të cilin fitoni punë me pagë të lartë, Data Science & Analytics

Gama e profesioneve të cilat renditen si prioritare ndër vite po ndryshon duke u kërkuar gjithmonë diçka që tregu po e kërkon. Në vitet e fundit ka qenë mëse e kërkuar në secilin aspekt të industrisë, profili i Data Science & Analytics.

Marrja, klasifikimi dhe përpunimi i të dhënave me synim përfundimtar për të nxjerrë rezultate që ndihmojnë në vendimmarrje në biznes, përbën një prej funksioneve kryesore të këtij profesioni.

Përveç kërkesave jashtë vendit për profile të tilla, një kërkesë e gjerë për profile të tilla ekziston edhe në vendin tone me krijimin e disa kompanive të reja me këtë funksion.

Një nga programet Master më të dalluara në vend është tek Kolegji Universum. Ata përdorin metodologji që u jep studentëve mundësinë të provojnë të gjitha disiplinat e shkencës së të dhënave të ofruara nga Kolegji Universum dhe i lejon studentët të vendosin në një drejtim në të cilin ndihen më të sigurt.

Programi është një pasqyrim i tregut të punës në Kosovë, ku kompanitë inxhinierike dhe shkencore ofrojnë një sërë shërbimesh të ndryshme që nuk janë të kufizuara në një disiplinë të shkencës së të dhënave.

Edhe pak vende të lira kanë mbetur! APLIKO TANI për të marrë të gjitha informacionet se si mund të studioni në këtë drejtim duke klikuar KËTU ose telefono në +383 44 144 062.