Stafi Akademik i UNI certifikohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës për kursin e avancuar të mësimdhënies në gjuhën angleze (TESOL)

TESOL, UNI, Certificate, Coursera
Lajme

Stafi Akademik i UNI certifikohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës për kursin e avancuar të mësimdhënies në gjuhën angleze (TESOL)

UNI – Universum International College ka dëshmuar edhe një herë përkushtimin ndaj cilësisë akademike duke bërë që profesorët e universitetit të përfundojnë programin e certifikimit Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) nga Arizona State University. Ligjëruesit e UNI-t mësuan njohuri dhe aftësi thelbësore në tre module ndërsa përparuan përmes këtij programi sfidues, secili duke kontribuar në aftësitë e tyre akademike.

TESOL i ofruar nga ASU është një ndër kualifikimet kryesore botërore është i dizajnuar që t’i pajis ligjëruesit me strategjitë dhe metodologjitë më të fundit të mësimit të gjuhës angleze. Me TESOL, ligjëruesit e UNI-t u certifikuan për të ligjëruar anglisht për çdo kategori studentësh. Per më tepër, ata do t’i bashkohen komunitetit Cintana të profesionistëve anglezë.

Investimi i UNI – Universum International College në zhvillimin profesional të ligjeruesve përmes programit të certifikimit TESOL të ASU-së nënvizon përkushtimin e universitetit për të ofruar një arsim të klasit botëror. Ndërsa këta ligjërues sjellin njohuritë dhe aftësitë e tyre në klasë, studentët e UNI mund të presin një përvojë edhe më të pasur dhe efektive të të mësuarit të gjuhës.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.