THIRRJE PËR APLIKIM PËR TRAJNIM | Data Journalism

Data Journalism
LajmeShpallje

THIRRJE PËR APLIKIM PËR TRAJNIM | Data Journalism

Të nderuar studentë,

Në kuadër te Erasmus+ WEBJOU, UNI-Universum International College ju fton të përfitoni nga kjo mundësi duke aplikuar në trajnimin e Data Journalism, organizuar nga UNI- Universum International College dhe universitetet tona partnere.

Ky trajnim përmban një pako trajnimi dy-javor (lista e moduleve në dokumentin e bashkëngjitur). Ligjerues janë profesorët nga universitetet partnere nga Shqipëria, Portugalia, Italia dhe Serbia.

Modulet e trajnimit: Lista e bashkëngiitur.

Trajnimi do të mbahet në dy sesione:

  • 23-27 shtator 2024 – modulet online, dhe
  • 07-11 tetor 2024 – modulet me prezencë fizike (në kampusin tonë në Lipjan).

Numri i përfituesve: 10 studentë nga UNI (10 nga RIT dhe 10 nga Universiteti Kadri Zeka).

Afati për aplikim: deri më 12 korrik 2024

Apliko këtu!