UNI hap thirrjen për 160 bursa për shkëmbim të studentëve në 148 universitete në 26 shtete të Evropës

Bursa Nderkombetare UNI Erasmus
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen për 160 bursa për shkëmbim të studentëve në 148 universitete në 26 shtete të Evropës

Ne kuader te nderkombetarizimit #UNI powered by Arizona State University hap thirrjen per 154 bursa per shkembim te studentëve ne 148 universitetet partnere ne 26 shtete të Evropes.

Bursat vlejnë për të gjithë studentët e #UNI, në të gjitha kampuset dhe drejtimet, niveli Bachelor dhe Master.

Informata mbi shkëmbimin:

  • Shkëmbim i studentëve për studime semestrale
  • Periudha e studimeve: Semestri pranveror 2024
  • Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër
  • Kompensim mujor: 800-850 euro
  • Shpenzimet e transportit vajtje – ardhje: 275 -360 euro

Kriteret e nevojshme për aplikim:

  • Përfundimi i të paktën një semestri (5 provime të përfunduara) në UNI
  • Puna vullnetare dhe pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme në UNI
  • Nota mesatare të paktën 7.5

APLIKIMI: Aplikimi per shkembimin e studenteve behet KETU.

Shiko listën e Universiteteve, duke klikuar KËTU.

Per cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyren Ndërkombetare. Eshte kenaqesi e jona të ju ndihmojmë në transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

#TransformoJeten #StudioJashtëVendit #UniversumEshteNërkombëtar

Na ndiqni ne Facebook & Instagram