Bashkëpunimi midis Arizona State University dhe Uni Universum International College: Një hap drejt edukimit global

Albanian_Instagram-post_1-UNI-Social-Media_March-2023 (3)
Lajme

Bashkëpunimi midis Arizona State University dhe Uni Universum International College: Një hap drejt edukimit global

Arizona State University dhe UNI Universum International College janë dy institucione arsimore të cilat kanë vendosur të bashkëpunojnë për të ndërtuar një partneritet të fortë në fushën e arsimit dhe shkencës. Kjo partneritet shënon një hap të rëndësishëm drejt arsimit global dhe ofron mundësi të reja për studentët dhe stafin akademik të të dy institucioneve.

Qëllimi kryesor i këtij bashkëpunimi është ndërtimi i marrëdhënieve të thella dhe të qëndrueshme midis dy institucioneve. ASU dhe Uni synojnë të përdorin përvojën dhe ekspertizën e tyre për të ofruar programe inovative dhe të kualifikuar në nivelin e lartë të arsimit. Këto programe do të ndihmojnë studentët të përgatiten për sfidat e tregut global të punës dhe të kenë sukses në karrierën e tyre.

Një tjetër aspekt i rëndësishëm i këtij partneriteti është përkushtimi për inovacionin dhe zhvillimin e teknologjisë. ASU është një pioneer në përdorimin e teknologjisë së avancuar në mësimdhënie dhe kërkim shkencor. UNI Universum International College, në anën tjetër, është i njohur për programet e tij të avancuara në fushën e teknologjisë dhe inxhinierisë. Bashkimi i përvojave dhe ekspertizës së dy institucioneve do të sjellë zhvillim të ri në fushën e teknologjisë dhe aplikimit të saj në arsim dhe kërkim shkencor.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universumfacebook & instagram.