Ba ne siguri kibernetike

BA Profesional në Siguri Kibernetike

Xhelal Jashari
Last Update 12 March, 2024
0 already enrolled

Përshkrimi i programit

UNI – Universum International College ndërthur përsosmërinë akademike me fuqizimin global përmes partneritetit të tij me Universitetin Shtetëror të Arizonës (ASU), një institucion i njohur për inovacionin dhe përkushtimin e tij për të ndërtuar liderët së ardhmes. Duke përfituar nga pikat e forta përkatëse të të dy institucioneve, ky partneritet krijon dhe ofron programe dhe diploma të bashkë-brenduara, që kontribuojnë në formimin e identitetit akademik të UNI-t. Mbi të gjitha ne sigurojmë që studentët tanë të marrin një kurrikulë arsimore në përputhje me standardet më të avancuara të vendosura nga ky institucion i njohur ne nivel global. Eksploroni programet e ndryshme të të ofruara nga UNI, secila e projektuar me përpikëri për të ofruar një përzierje unike të bazës teorike dhe përvojës praktike, si rezultat i përpjekjeve bashkëpunuese midis UNI dhe Universitetit Shtetëror të Arizonës. UNI vazhdon të tregojë përkushtimin e tyre për nxitjen e inovacionit dhe gjithëpërfshirjes brenda arsimit të lartë.Transformoni pasionin tuaj për parandalimin e sulmeve kibernetike në një karrierë përmbushëse me programin tonë të Sigurisë Kibernetike!

Mësoni teknikat më të fundit me teknologjinë më innovative, bashkohuni me nismën për të parandaluar dhe t’u mbrojtur kundër sulmeve kibernetike në të gjitha fushat e IT. Filloni rrugëtimin tuaj drejt një karriere të suksesshme në Siguri Kibernetike sot!

Arsyet pse të studioni në këtë program

 1. Studime me Standarde Amerikane
 2. Studime dhe Punë Praktikë në 28 shtete të BE-së dhe Turqi me BURSË TË PLOTË ERASMUS
 3. Praktikë Profesionale dhe Punësim
 4. Diplomë të dyfishtë & të fuqizuar nga Arizona State University
 5. Qasje në kurrikulen e Arizona State University

Mundësitë e punësimit pas diplomimit

Të diplomuarit në Siguri Kibernetike kanë këto mundësi të punësimit:

 • Punësim në koorporata, agjenci, institucione, kompani të mëdha vendore dhe ndërkombëtare
 • Punësim si Specialist, Konsulent sigurie, Inxhinier sigurie, Hetues i Forenzikës Kompjuterike, Hacker etik, Zhvillues i softuerit të sigurisë
 • Hapja e kompanisë tuaj në ofrimin e shërbimeve kundër sulmeve kibernetike

Planprogrami

Lëndët

Viti i pare
Semestri ISemestri II
Nr.Emri i lendesECTSNr.Emri i lendesECTS
1Hyrje në Programim & Teknologjitë e Uebit71Hyrje në Strukturat e të Dhënave6
2Bazat e Elektronikës62Matematika për Shkenca Kompjuterike II6
3Struktura Diskrete3Bazat e Sigurisë kibernetike7
4Matematika për Shkenca Kompjuterike 164Rrjeti dhe Sistemi6
5• Etika dhe Teknologjia • Gjuhë Angleze (Studentët duhet të zgjedhin një lëndë me zgjedhje)55• Arkitektura e Kompjuterëve • Shkrim Akademik5
Viti i dytë
Semestri IIISemestri IV
Nr.Emri i lendesECTSNr.Emri i lendesECTS
1Sistemet Operative61Windows dhe Linux Server5
2Sistemet e Informacionit62Zhvillimi i Softuerit II7
3Zhvillimi i Softuerit I73Pentestimi i Rrjetit dhe Sistemit6
4Teknologjia e Uebit, Siguria dhe Honeypot64Krimi Kibernetik7
5• Arkitektura e Softuerit • Menaxhimi i Projektit55• Siguria celulare • Ligji për privatësinë e të dhënave dhe TI5
Viti i tretë
Semestri VSemestri VI
Nr.Emri i lendesECTSNr.Emri i lendesECTS
1Kriptografia81Menaxhimi i TIK-ut6
2Siguria e Serverit Windows dhe Linux62Zhvillimi i Softuerit (Siguria) III6
3Siguria e rrjetit dhe CCNA63Punë Praktike8
4• Vlerësimi i Kërcënimeve dhe Rrezikut të Menaxhimit të Sigurisë • Teknologjia dhe Siguria e Qendrës së të Dhënave • Teknika Emergjente të Sigurisë54Tema e Diplomës10

Studime Duale – STUDIM & PUNËSIM

STUDIME TË FINANCUARA NGA BIZNESET Kolegji Universum në bashkëpunim me kompani partnere ofron studime duale sipas konceptit gjerman, përmes të cilit studentët përfitojnë:
 • Financim 100% të studimeve për 3 vite
 • Punë praktike që nga viti i parë
 • Shkëmbim semestral me bursë të plotë në 154 universitete në 28 shtete të Evropës
 • Punësim i garantuar pas diplomimit.
 • Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën tani duke aplikuar këtu

Kriteret e Regjistrimit

 • Që të regjistroheni në programet tona, të gjithë aplikantët duhet të dorëzojnë ONLINE ose fizikisht dokumentet e mëposhtme:
 • ●Certifikatë lindje
 • ●Diploma e shkollës së mesme
 • ●Dëftesat e notave për kl. 10, 11 dhe 12
 • ●Certifikata e testit të maturës
 • Dokumentet e legalizuara të lëshuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës për të gjithë ata që kanë përfunduar arsimin e tyre jashtë Republikës së Kosovës.

Your Instructors

Xhelal Jashari

0/5
17 Courses
0 Reviews
0 Students
See more
Kerko info