Untitled design (5)

MSc. në Shkencë e të Dhënave

Bledi Zogaj
Last Update 29 May, 2024
0 already enrolled

Përshkrimi i programit

UNI – Universum International College ndërthur përsosmërinë akademike me fuqizimin global përmes partneritetit të tij me Arizona State University, një institucion i njohur për inovacionin dhe përkushtimin e tij për të ndërtuar liderët së ardhmes.

Transformoni pasionin tuaj për menaxhimin e të dhënave në një karrierë përmbushëse me programin tonë Master në Shkencë e të Dhënave! Mësoni teknikat më të fundit, bashkohuni me nismën për të zhvilluar kapacitetet analitike si dhe aftësinë për t’u përshtatur në fushën e shkencës së të dhënave dhe analitikës. Filloni rrugëtimin tuaj drejt një karriere të suksesshme në Shkencë e të Dhënave sot!

Kohezgjatja e studimeve

2 VITE/ 4 SEMESTRA

Formati i programit

MODULAR-HYBRID/ONLINE

Ligjërimi

GJUHË SHQIPE & ANGLEZE

Kreditë

120 KREDI

Pse të studioni MSc. në Shkencë e të Dhënave në UNI?

Studime me Standarde Amerikane
Studime dhe Punë Praktikë në 28 shtete të BE-së dhe Turqi me BURSË TË PLOTË ERASMUS+
Mundësi punësimi brenda dhe jashtë vendit
Diplomë të dyfishtë & të fuqizuar nga Arizona State University
Qasje në kurrikulen e Arizona State University
Lëndë direkt nga Thunderbird School of Management

Planprogrami i studimeve

Viti i pare
Semestri I Semestri II
Nr. Emri i lendes ECTS Nr. Emri i lendes ECTS
1 Programimi i të dhënave 7 1 Machine Learning 6
2 Matematika për shkencën e të dhënave 8 2 Analitika e të dhënave të mëdha (big data) të shpërndara 6
3 Inteligjence artificiale 8 3 -Inteligjenca e Biznesit -Të mësuarit e thellë dhe të mësuarit përforcues -Sistemet e Shpërndara -Menaxhimi i Marketingut 7
4 Privatësia dhe Etika e të Dhënave 7
Viti i dytë
Semestri III Semestri IV
Nr. Emri i lendes ECTS Nr. Emri i lendes ECTS
1 Teknologjitë e Uebit të të Dhënave Semantike 8 1 Projekti në Shkencën e të Dhënave (Praktikë në punë) 10
2 Seminare Kërkimore dhe Metodologji 8 2 Teza e Masterit 20
3 Menaxhimi dhe vizualizimi i të dhënave 7
4 Social dhe Web Mining të dhënave 7
5 Shkenca e të Dhënave për Ekonomi 7
6 Strategjia e Biznesit dhe Mjedisi 7
7 Menaxhimi i Projektit 7

Lëndët nga Thunderbird School of Global Management

Global Leadership & Personal Development

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Global Entrepreneurship & Sustainable Business

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Global Accounting: Managing by the Numbers

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Data Analytics & Digital Transformation

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Kriteret e Regjistrimit
  • Që të regjistroheni në programet tona, të gjithë aplikantët duhet të dorëzojnë ONLINE ose fizikisht dokumentet e mëposhtme:
  • ● Certifikatë e lindjes
  • ● Diploma e nivelit baçelor dhe pasqyra e notave
  • ● Certifikimi i vlefshëm i gjuhës angleze
  • Dokumentet e legalizuara të lëshuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës për të gjithë ata që kanë përfunduar arsimin e tyre jashtë Republikës së Kosovës.
Përvoja e studentëve tanë
UNI - Universum International College ofron mundësi studimi online dhe në kampus, duke i përgatitur studentët me nevoja dhe përgjegjësi të ndryshme. Personalisht, si nënë e punësuar, opsioni online ka qenë një shpëtim për mua.
Arbenita Sojeva Qorrolli
Studente në UNI
Përveq studimeve bachelor edhe studimet master i kam vazhduar në UNI-Universum International College. Kam zgjedh Programin Master me Diplomë të dyfishtë gjermane nga UNI-Universum International College dhe Ludwigshafen University of Applied Sciences.
Kristofor Shala
Student në UNI

Your Instructors

Bledi Zogaj

0/5
4 Courses
0 Reviews
0 Students
See more
Kerko info