Hapet thirrja për shkembim të stafit akademik dhe administrativ në Universitein e Marburgut në Gjermani

LajmeNderkombetare

Hapet thirrja për shkembim të stafit akademik dhe administrativ në Universitein e Marburgut në Gjermani

Java Ndërkombëtare në Universitetin e Marburg, Gjermani 18-22 Mars 2024
Të nderuar kolegë,

Urojmë që ky email të ju gjejë mirë!

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se Zyra Ndërkombëtare e UNI- Universum International College, në kuadër të bashkëpunimeve ndërkombëtare, ka hapur aplikimin për shkëmbimin e stafit akademik dhe administrativ në Javën Ndërkombëtare në universitetin tonë partner, Universitetin e Marburgut në Gjermani në datat 18-22 Mars 2024.

Ju lutemi të aplikoni përmes linkut të mëposhtëm:
https://forms.gle/hiBWWHnKVUZ1gj4m8

Pas aplikimit, stafi i Zyres Ndërkombëtare do të ju kontaktojë për detajet e tjera. Informacionet shtesë nga universiteti pritës mund t’i gjeni më poshtë.

Faleminderit për interesimin tuaj dhe suksese në aplikim!

Gjithë të mirat,
Zyra Ndërkombëtare