Inovacioni

Inovacioni

Aktivitetet

Ne përqafojmë ide kreative dhe inovative për përmirësimin e shërbimeve tona dhe për të mbështetur vizionin tonë. UNI - Universum International College njihet si IAL sipërmarrës në Kosovë prandaj është i përkushtuar që:

Disa nga aktivitetet tona