Powered by ASU

Arizona State University

UNI - Universum International College ka partneritet me Arizona State University, i renditur nr. #1 në Shtetet e Bashkuara për inovacion sipas “US News & World Report” për tetë vite me radhë, duke iu ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror. Ky partneritet do t'u sigurojë studentëve arsimim dhe një përvojë arsimore si askund tjetër në regjion.

Në partneritet me Arizona State University, UNI do të vendosë një standard të ri për

Edukimi më i mirë Amerikan në Kosovë

Mundësi për diplomë të dyfishtë

Kurrikulë e fuqizuar nga Arizona State University

Përfitimet e studentëve

Ndërkombëtarizimi: Universiteti Shtetëror i Arizonës për të gjithë
Universiteti Shtetëror i Arizonës i inkorporuar në përvojat e të gjithë studentëve dhe programeve, duke ofruar:

◉ Qasje në arsim të nivelit global nga Kosova

◉ Programe te projektuara sipas një Universiteti të rankuar shumë lart në

◉ Mundësi për diploma të dyfishta

◉ Përvoja në projekte kërkimore të përbashkëta dhe në bashkëprodhime shkencore

Fakte rreth Arizona State University

0 ,000+

Studentë

1 #

Universiteti më i madh publik në SHBA

1 #

në SHBA për inovacion

Rankimet e Arizona State University

Universum International College ka partneritet me Arizona State University, i njohur për rankimet e mëposhtme:

Nr. #1 në SHBA për Inovacionin, përpara MIT dhe Stanford - sipas US News & World Report, 8 vite 2016 - 2023
Inovacion
#1 në SHBA dhe #2 në botë për ndikimin global - Times Higher Education, 2022
Ndikim global
Universiteti publik # 1 dhe në Top 5 më të mirë të universiteteve në SHBA të zgjedhur nga studentët ndërkombëtarë - Instituti i Arsimit Ndërkombëtar, 2021
Universiteti Publik nr.1 në SHBA
#6 në SHBA për buxhetin e përdorur për hulumtime – Sondazhi i Fondacionit Kombëtar të Shkencës HERD, 2021
Buxhet të përdorur për hulumtime
Top 10 në botë për përsosmëri në lidhjet punëdhënës-student sipas Renditjes së Universitetit Botëror të QS 2022 (Arsim, Përsosmëri)
Përsosmëri në lidhjet punëdhënës-student