Programimi – Profesioni i së ardhmës

unnamed
Lajme

Programimi – Profesioni i së ardhmës

Programimi është një ndër fushat më të rëndësishme, më interesante dhe më komplekse e shkencave kompjuterike, programimi është një proces kreativ që udhëzon një kompjuter se si të bëhet një detyrë, është procesi i transformimit të ideve në një gjuhë të cilën kompjuteri e kupton.

Sot jeta njeriut ka marr një kuptim tjetër, një kahje tjetër për shkak të zhvillimit teknologjik, e ky zhvillim është i bazuar në programim.

Programimi është kreativitet: nuk ka asnjë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të zgjidhur një problem, në të njëjtën mënyrë, siç nuk ka asnjë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të pikturuar një fotografi, ka zgjedhje që duhen bërë dhe ndonjëherë një mënyrë mund të duket më e mirë se tjetra, por kjo nuk do të thotë se tjetra është e gabuar! Me aftësitë dhe përvojën e duhur, një programues mund të krijojë softuer për të zgjidhur një numër të pakufizuar problemesh.

Vendet e punës në këtë profesion po rritën çdo ditë e më shumë, e pagat janë më sfidueset në tregun e punës.

Kolegji Universum e ofron këtë program me profesorët më inovativë dhe një syllabus të mbushur me projekte reale.

Kape tregun dhe studio profesionin e të ardhmes!

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum犀利士
acebook.com/universumcollege&source=gmail&ust=1685085315737000&usg=AOvVaw3DVfGjxnq57uOKkEwUkNTs”>facebook
& Instagram .