Promovohet libri për ‘Ndërmarrësi’ në gjuhën shqipe me bashkëautorë ndërkombëtar

279124894_10160235026752244_7566731497042444845_n
Lajme

Promovohet libri për ‘Ndërmarrësi’ në gjuhën shqipe me bashkëautorë ndërkombëtar

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi i Biznesit të Vogël”, me bashkëautorët Veland Ramadani, Robert D. Hisrich dhe Nora Sadiku-Dushi.

Në këtë aktivitet u vlerësua puna e jashtëzakonshme e Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti në realizimin dhe botimin e librit si dhe u përmend angazhimi i madh i saj në krijimin e një literature të mirëfilltë në fushën e Ndërmarrësisë.

Kolegji Universum sikurse studentëve, vazhdimi犀利士
sht j’u ofron hapësirë dhe mundësi profesorëve që të promovojnë arritjet e tyre dhe synon që këto aktivitete të tilla të jenë primare për institucionin.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë duke klikuar këtu.

Për më shumë informata rreth projekteve dhe aktiviteteve në Kolegjin Universum, ndiqni faqet në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.