Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit
Lajme

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit

Duke u afruar fundi i vitit, UNI – Universum International College mirëpriti frymën festive me shumë aktivitet. Ngjarjet jo vetën festuan arritjet dhe kujtimet e studentëve gjatë këtij viti, por gjithashtu shfaqën përkushtimin e UNI ndaj komunitetit dhe ndjenjës së mëshirës përmes nismave të ngrohta.

Një nga momentet më të veçuara të mbrëmjes ishte demonstrimi i përgjegjësisë shoqërore nga UNI. Studentët vizituan dhe ndanë dhurata për Down Syndrome Kosova, një organizatë e dedikuar në mbështetjen e individëve me sindromën Down. Ambienti u mbush me gëzim e hare kur studentët dhe stafi i UNI i ndanë dhuratat. Buzëqeshjet në fytyrat e fëmijëve dhe ngrohtësia e sinqertë e shkëmbimit të dhuratave tregon shumë për fuqinë e ndjeshmërisë dhe përpjekjes shoqërore.

Dita u plotësua edhe me një aktivitet tjetër ku UNI në bashkëpunim me studentët organizuan Drekën e Fundvitit ose e njohur si Universum Table. Një ngjarje kulinarie ku studentët, bashkë me stafin, shfaqën aftësitë e tyre në gatim. Ngjarja përfshiu një gamë të ndryshme të ushqimeve; nga ushqimet tradicionale deri te delikatesat bashkëkohore të ndryshme, si ëmbëlsira e biskota. Tavolina e Universumit nuk ofroi vetëm shijim të ushqimeve, por bëri bashkë studentët e UNI me stafin, duke festuar, kënduar e kërcyer. Dreka u mbush me momente të veçanta kur studentët dhe stafi shpërndanë histori dhe arritjet e mbarë vitit.

Nga shpalosja e këndit dhe aroma e pjatave të shijshme në festën e fundvitit të UNI, ishte e qartë se ngjarja kishte arritur në ngritjen e një ndjenje të bashkëpunimit, mëshirës dhe festimit. Në këtë periudhë të stinës, festa e fundvitit të UNI ishte një shembull i shkëlqyeshëm se si një komunitet i bashkuar mund të lëj gjurmë të qëndrueshëm që shtrihet larg mureve të kolegjit.

Kjo festë e fundvitit në UNI jo vetëm shënon mbylljen e një viti të shkëlqyer, por gjithashtu bën pritjen e agimit të vitit të ri. UNI uron të gjithë studëtët dhe stafin për një viti të ri të mrekullueshëm dhe një frymë bashkëpunimi, dashurie dhe lumturie në 2024 – një vit që ofron një të ardhme të ndritshme, dhe të mbushur me shumë mundësi. Gëzuar Vitin e Ri!

UNI – Universum International College menaxhohet dhe fuqizohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës (ASU), i rankuar si Universiteti Nr.1 në SHBA për inovacion.

Për më shumë informata rreth aktiviteteve kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.