Studentët shpalosin kreativitetin e tyre në puntorinë e dizajnit grafik me ekspert nga industria

dizajn grafik, UNI, studentat, Armend Berisha
Lajme

Studentët shpalosin kreativitetin e tyre në puntorinë e dizajnit grafik me ekspert nga industria

UNI-Universum International College powered by Arizona State University, organizoi një bootcamp të veçantë për studentët e regjistruar në programin 𝐃𝐢𝐳𝐚𝐣𝐧 𝐆𝐫𝐚𝐟𝐢𝐤. Këtë herë, fokusi ishte në temën e shumë aktuale “Brendimi“.

Puntoria nisi me shembuj të ndryshëm të prezantuar nga trajneri i njohur i UnitedPixels, Armend Berisha. Gjatë sesionit, pjesëmarrësit u thelluan në teknikat e ndryshme të përdorura në krijimin e brendit, procesin kompleks të zhvillimit të një brendi, dhe artin e krijimit të logove përmes formave gjeometrike. Këto ushtrime treguan se ishin instrumentale në përmirësimin e kuptimit dhe aplikimit praktik të ndërtimit të një brendi të fortë, të suksesshëm, dhe dallueshëm në treg.

Bootcampet e tilla ofrojnë studentëve një mundësi unike për të punuar drejtpërdrejt me profesionistë nga disa nga industritë më të suksesshme. Kjo përvojë praktike është ideale për zhvillimin e aftësive dhe përfitimin e këshillave nga liderët e industrisë.

Duke pasur tashmë mbi dhjetë vjet përvojë si dizajner grafik, Armend Berisha ka nisur një rrugë tjetër, atë të ndërmarrësisë. Ai ka themeluar United Pixels, një kompani e përkushtuar në ndihmën e bizneseve për të komunikuar me efikasitet idetë e tyre tek klientët potencialë. Përmes këtyre bashkëpunimeve me ekspertë dhe profesionistë të industrisë, UNI vazhdon të mbyllë hendekun midis akademisë dhe kërkesave gjithnjë e më të zhvilluara të botës profesionale..

Në përfundim, bootcampi i fundit i brandingut, pasqyron një përkushtim për të ofruar studentëve përvoja mësimore transformative. Bashkohuni me #UNI, ku mësimi shtrihet përtej klasës, dhe studentët pajisen me shkathtësitë dhe njohuritë që i nevojiten për të formuar të ardhmen.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.