Studime

Programet e Studimit

UNI – Universum International College ndërthur përsosmërinë akademike me fuqizimin global përmes partneritetit me Universitetin Shtetëror të Arizonës (ASU), një institucion i njohur për inovacionin dhe përkushtimin e tij për të ndërtuar liderët së ardhmes. Programet e UNI janë të pasuruara me përmbajtje, materiale edhe metoda të vlerësimit direkt nga Universiteti Shtetëror i Arizonës. Mbi të gjitha ne sigurojmë që studentët tanë të marrin një kurrikulë arsimore në përputhje me standardet më të avancuara të vendosura nga ky institucion i njohur ne nivel global. Eksploroni programet e ndryshme të të ofruara nga UNI, secila e projektuar me përpikëri për të ofruar një përzierje unike të bazës teorike dhe përvojës praktike, si rezultat i partneritetit midis UNI dhe Universitetit Shtetëror të Arizonës.