Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një Partneritet Dinamik për Edukimin Global

Albanian_Instagram-post_5-UNI-Social-Media_March-2023
Lajme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një Partneritet Dinamik për Edukimin Global

Në botën e sotme të ndërlidhur, institucionet e arsimit të lartë po e njohin gjithnjë e më shumë rëndësinë e partneriteteve globale për t’u ofruar studentëve mundësi të ndryshme mësimi dhe për t’i përgatitur ata për sukses në një treg pune gjithnjë e më të globalizuar.

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College kanë krijuar një partneritet dinamik që ilustron këtë prirje, duke krijuar një bashkëpunim unik që u ofron studentëve një përvojë të jashtëzakonshme arsimore me një perspektivë globale.

ASU, një universitet i njohur kërkimor publik me bazë në Shtetet e Bashkuara, dhe Uni-Universum International College, kanë bashkuar forcat për të krijuar një partneritet të veçantë që u lejon studentëve të fitojnë diploma të dyfishta nga të dy institucionet.

Ky partneritet bashkon pikat e forta dhe ekspertizën e dy institucioneve me prejardhje kulturore, qasje arsimore dhe vendndodhje gjeografike të ndryshme për të ofruar një përvojë të vërtetë të të mësuarit global.

Për më shumë informata rreth nesh kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum facebook & instagram.