fbpx

115+

Universitete

26+

Shtete të Evropës

395+

Bursa ndërkombëtare në vit

2m €

milion euro bursa në vit

Faktet nga studimet jashtë vendit

DISA NGA STUDENTËT PËRFITUES TË BURSËS NDËRKOMBËTARE

Edonita Bytyqi

Staffordshire University

United Kingdom

Altin Selimi

Savonia University

Finland

Doruntina Berisha

Middle East Technical University
Turkey

Veton Krasniqi

Middle East Technical University
Turkey

Maltin Gerxhaliu

University of Bradford

United Kingdom

Dashnim Sejdiu

Savonia University, Finland

Elvira Sadriu

University of Marburg

Germany

Ardiana Bushi

Nidge University Turkey

Fatgzim Ramadani

Mykolas Romeris Universiy

Lithuania

Rrita Mustafa

Middle East Technical University
Turkey

what our students say for us...

Aktivitetet, Eventet dhe lajmet e fundit në Universum

LAJMET E FUNDIT

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për…

READ MORE

Studimi jashtë vendit, nga shumë studiues të edukimit, konsiderohet si…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Në kohën kur ushqimi është një nga debatet kryesore në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore do të mbahet më…

READ MORE

Tash në kohën kur shumë nxënës të shkollave të mesme…

READ MORE

Pandemia COVID-19 shfaqi nevojën e domosdoshme që në të gjitha…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen per aplikim Trajnim 2 ditor ne…

READ MORE

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë në…

READ MORE

Thuhet se rëndësia e studimit është në thelb rëndësia e kërkimit…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e programit #Infermieri vendore, #Infermieri Pearson dhe…

READ MORE

NICE ACADEMY , NGJARJA E PARË NDËRKOMBËTARE DEDIKUAR ORIENTIMIT NË…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum në kuadër të lëndes “Community Service”…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Sot, për dallim nga vitet e kaluara, dentistët nuk vizitohen…

READ MORE

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Sot u nënshkrua marrëveshja në mes të…

READ MORE

​Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Neser me 5…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër…

READ MORE

Për herë të parë në shtetet e Ballkanit Perëndimor është…

READ MORE

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë, në kampusin e Kolegji…

Në Kosovë, ka fizioterapeut të specializuar dhe ekspert të fushës…

READ MOREKonferenca

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022,…

READ MOREJava nderkombetare

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur.…

READ MORE

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit…

READ MORE

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e departamentit të Infermierisë të aplikojnë…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike në Turqi në “Usak University” me pagesë për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit…

READ MORE

Pas zhvillimeve të fundit në Ukrainë dhe Rusi, shumica e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University”…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master ,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA  për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Përshkrimi i Detyrave: – Koordinon procesin e sigurimit të cilësisë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në 50 Universitete në 20…

READ MORE

Kriteret e përgjithshme:• Në bashkëpunim me menaxhmentin e lartë zhvillon,…

READ MORE

Kriteret e përgjithshme: ● Zhvillon tema dhe politika kërkimore institucionale…

READ MORE

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen…

READ MORE

Në kuadër të aktiviteteve studentore dhe prezantimit të punimeve shkencore…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Në kuadër të aktiviteteve studentore, Kolegji Universum organizoi “Bootcamp” për…

READ MORE

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Kompaninë Gjermane “Visitatis GmbH”…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

We are very happy to inform you that a new call…

READ MORE

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete…

READ MORE

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për punë…

READ MORE

Falë bashkëpunimeve  të suksesshme ndërkombëtare për shkëmbim të studentëve,me Universitete…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Project Based Learning Bootcamps in Computer Sciences Thirrje per Instruktorë/Profesionistë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34…

READ MORE

Hapet thirrja per aplikim për shkëmbim semestral në Haliç University…

READ MORE

Pavarësisht nga industria, titulli i punës ose niveli i pozitës…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under…

READ MORE

​Kolegji Universum ​​hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22…

READ MORE

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me kompanitë partnere të teknologjisë informative…

READ MORE

​Kolegji Universum dhe Northampton University nga Anglia sot lansuan programin e…

READ MORE

Ashtu si gjendja fizike ndihmon trupat tanë të qëndrojnë të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3%…

READ MORE

Meqenëse udhëtimi është ende i kufizuar, MO: VE 2021 është…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store në kuadër të bashkëpunimit…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store sot kanë nënshkruar marreveshje…

ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në…

READ MORE

Shëndeti mendor i referohet mirëqenies njohëse, të sjelljes dhe emocionale.…

READ MORE

Kolegji Universum është partner në organizimin e webinarit “Creating Value…

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër…

READ MORE

Ky postim është pjesë e serisë së TED “Si të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Gjatë semestrit të dytë, universitetet presin panairet e karrierës në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum të Departamentit Shkenca Kompjuterike në kuadër…

READ MORE

Bordi i BONEVET ka emëruar drejtoreshë ekzekutive znj. Diana Luzha.Diana…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Në kuadër të lëndës Business Intelligence me 27 Maj, ora…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Studentët më shpesh përmendnin shëndetin mendor si një aspekt të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Aprovohet projekti për organizmin e shkolles veore në bashkëpunim me Thomas…

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Spitali FATI IM, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi, e cila…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Ankthi dhe depresioni janë ndër çështjet më të zakonshme të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science”…

READ MORE

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi,…

READ MORE

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të…

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web…

READ MORE

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Career Paths Fashion Design: Dizajnere Mode, Stiliste, Kuratore e veshjeve, Fashion…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha ishte i ftuar në…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 117 bursa ndërkombëtare në…

READ MORE

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të…

READ MORE

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen…

READ MORE

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between…

READ MORE

Studentët e Programit të Infermierisë në Kolegjin Universum po përdorin…

Falë bashkëpunimeve të suksesshme me Universitetet më të mira në…

Edonis Shoshi, student në Departamentin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum ka filluar…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istambul Aydin University” fton studentët…

Studentët e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Politike kanë bërë një hulumtim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa studimi në kuadër të programit “Stipendium…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum nga Finlanda me sistemin më…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum, Istanbul Aydin University fton studentët…

READ MORE

Kolegji Universum fillon me “Coffee Lecture Series“. Qëllimi i këtyre…

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale…

READ MORE

The Master Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR)…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

University of Granada është universiteti i radhës nga Spanja që ju shtua gamës së…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Cracow University of Economics është universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së…

READ MORE

Kırıkkale University është universiteti i radhës nga Turqia që ju shtua gamës së gjerë të…

READ MORE

Java e ardhshme shënon fillimin e vitit të ri akademik…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3%…

READ MORE

Gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit “Universum” iu shtua…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë…

READ MORE

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë…

READ MORE

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit…

READ MORE

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute…

READ MORE

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike…

READ MORE

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për…

READ MORE

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani…

READ MORE

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju…

READ MORE

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Riga Technical…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro…

READ MORE

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve…

READ MORE

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional…

READ MORE

Ubuda University është universiteti i radhës nga Budapesti që ju shtua gamës së gjerë të…

READ MORE

Kaunas University of Applied Science, Silesian University, VIKO dhe Mykolas Romires University janë katër universitetet e fundit nga Lituania që…

READ MORE

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së…

READ MORE

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës…

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar…

READ MORE

Pavol Jozef Šafárik University dhe Univerzita Mateja Bela V Banskej Bystrici janë dy…

READ MORE

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues…

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa semestrale në kuadër të…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në New University European…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e III-të të Revistës Studentore me…

READ MORE

​​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Vilniaus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “The Philipps…

READ MORE

Edonita Bytyqi përfituese e bursës nga Kolegji Universum për shkëmbim semestral në…

READ MORE

Për të dytin vit me radhë Kolegji Universum organizon Konferencën e dytë…

READ MORE

METU International Cooperations Office opens a new application call for…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me…

READ MORE

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe…

READ MORE

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo…

READ MORE

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico…

READ MORE

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under…

READ MOREeVIVA Project

Sot në objektin e Kolegjit Universum u mbajtë Konferenca për njoftimin e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum vazhdon me ndërlidhjen e akademisë dhe industrisë. Në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MOREVizite studimore nga Kolegji Universum

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit…

READ MORE

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit…

READ MOREUniversum dhe IBCM

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare…

READ MORE

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë…

READ MORE

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë…

READ MORE

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina /…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve…

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin…

READ MORE

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione,…

READ MORE

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum?…

READ MOREBursa Nderkombetare ne Poloni

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science…

FTESË PËR RI-TENDERIM TITULLI : ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM):…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

Tenderi me titull “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i…

READ MORE

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime…

READ MORE

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas…

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për…

Kolegji Universum dhe FOX Group  në kuadër të projektit të përbashkët për…

READ MORE

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo…

Kolegji Universum dhe Vision Agency në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE Kërkesë për furnizim me pajisje…

READ MORE

Edhe 3 dite kanë mbetur kohë për të aplikuar për njëren…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA…

Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency zyrtarisht kane mbyllur aplikimet për 40 BURSA…

READ MOREBurse e plote

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency…

READ MORE

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të…

READ MORE

Kolegji Universum fton të gjithë studentët që të aplikojnë në…

READ MORE

Universiteti i Prishtinës dhe Kolegji Universum zyrtarisht janë përfitues të programit “Mevlana”…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Diplomaci organizuan edicionin…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum u lansua programi i bursave 100% për 3…

READ MORE

Kompania zvicerane Vision Agency do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite…

READ MORE

Kolegji Universum është përfitues i dy projekteve të reja në kuadër…

READ MORE

Nënshkruhet marrëveshja e rradhës në mes të Kolegjit Universum dhe…

READ MORE

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për…

READ MORE

Nënshkruhet edhe një marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa…

READ MORE

E-Unite është projekti i financuar nga Bashkimi Evropian i cili…

READ MORE

Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë studimet Master…

READ MORE

Një ndër problemet kryesore me të cilat ballafaqohet sistemi arsimor në…

READ MORE

Për herë të parë nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve…

READ MORE

Bleona Lokaj, Bubulina Kabashi dhe Adriana Zyberi nxënëse të vitit…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum Mykolas Romeris University në Lituani…

READ MORELideret e Kosoves

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e…

READ MORE

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris…

READ MORE

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës…

READ MORE

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me…

READ MORE

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e II-të të Revistës Studentore me…

READ MORE

Për herë të parë në qytetin e Ferizajit, gjigantin e…

READ MORE

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore…