Stafi akademik i UNI – Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik

Stafi akademik i UNI - Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik
ASULajme

Stafi akademik i UNI – Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik

Në kuadër të partneritetit në mes UNI – Universum International College dhe Arizona State University, stafi akademik i UNI vazhdon të certifikohet për trendet dhe metodologjitë më të fundit edukative përmes Moduleve të ofruara për Zhvillim Pedagogjik të Stafit Akademik. Programi i kësaj radhe paraqet modele më të reja të të mësuarit efektiv dhe angazhimit të studentëve gjatë orëve mësimore. Ky program është i modifikuar sipas nevojave specifike të ligjëruesve të UNI – Universum International College dhe i ofrohet edhe rrjetit të universiteteve partnere të Arizona State University.

Përmes këtij trajnimi, njëra prej profesoreshave të certifikuara, prof. Nesrin Jahja, u shpreh: “Unë kam fituar njohuri të ndryshme të teknikave të reja të angazhimit të studentëve dhe kam mësuar strategji praktike për zbatimin e tyre në hartimin e materialeve mësimore. Për më tepër, jam njoftuar me rekomandime dhe praktika më të mira për të përmirësuar rezultatet e të nxënit. Jam shumë e emocionuar të zbatoj teknikat dhe strategjitë që kam përvetësuar në ligjëratat e mia, duke nxitur një mjedis që promovon suksesin e studentëve.”

Stafi akademik i UNI është trajnuar me materialet e Arizona State University në pedagogjinë më të fundit dhe praktikat më moderne të arsimit.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit, kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.