Studentët e UNI-Universum International College certifikohen për INOVACION nga Arizona State University

ASU, UNI, innovation, inovative, certifikata, certifikata nderkombetare
LajmeNderkombetare

Studentët e UNI-Universum International College certifikohen për INOVACION nga Arizona State University

Studentët e UNI – Universum International College u certifikuan për INOVACION nga Arizona State University, e renditur si universiteti #1 më inovativ në SHBA për 8 vite me radhë nga US News & World Report.

Në kuadër të lëndës Study Skills, certifikata “What is innovation?” e ofruar nga partneri ynë Arizona State University, 1962 studentë të UNI-Universum International College mësuan më shumë se çfarë do të thotë të jesh #inovativ, si ndikon inovacioni në shoqërinë tonë, si zgjerohet inovacioni përtej disiplinave dhe mënyrat për të praktikuar inovacionin në jetën e tyre. Për më tepër, ata u futën më thellë në konceptin e inovacionit, vlerësuan teknologjitë dixhitale në zhvillim, si Quizlet dhe Canvas, zhvilluan dhe gjetën zgjidhje për kornizën për inovacionin në kontekste të ndryshme, Principled Innovation.

Pas trajnimit, studentet e UNI u certifikuan nga Arizona State University, e renditur si universiteti #1 më inovativ në SHBA për 8 vjet me radhë nga US News & World Report.

Për ASU-në dhe UNI-n, inovacioni nuk është vetëm një fjalë; është një mentalitet, një përkushtim për të sfiduar status quo-në dhe një përkushtim për të gjetur zgjidhje kreative për problemet komplekse. Nëpërmjet këtij bashkëpunimi, studentët nuk po fitojnë vetëm një certifikim; ata po fitojnë mjetet për të bërë një ndikim domethënës në botë, duke mishëruar shpirtin ambicioz dhe vizionar të Arizona State University..

Për më shumë informata rreth aktiviteteve kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.