Transfero studimet në UNI dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!
Lajme

Transfero studimet në UNI dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

UNI – Universum International College po ndryshon arsimin në Kosovë përgjithmonë! UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Universiteti Shteteror i Arizones, universiteti më i madh publik në SHBA.

Përmes këtij partneriteti, mund të përfitojnë edhe studentët nga universitetet tjera të cilët i TRANSFEROJNË studimet në UNI – Universum International College. Të gjithë studentët të cilët diplomojnë nga UNI – Universum International College, do të pajisen me diplomë të “Fuqizuar nga Arizona State University”.

Transfero të gjitha provimet nga universiteti paraprak dhe përfito zbritje & shkëmbim semestral në njërin nga 221 Universitetet Partnere në 26 shtete të BE-së me BURSË të plotë.

A dëshironi edhe ju t’i transferoni studimet në Universum, t’i ndjekni ligjeratat me orar fleksibil pa shkëputje nga puna dhe pastaj t’i vazhdoni ato jashtë vendit me bursë të plotë, INFORMOHU KËTU.

Shiko programet e akredituara për studime në UNI – Universum International College: bit.ly/3RSvNCX

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, universiteti që renditet në vendin e parë për inovacion nga US News & World Report, duke dalë para MIT, Stanford dhe Harvard.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.