Universiteti Veror i Arizona State University: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?

Eksperienca Verore e ASU: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?
ASULajmeNderkombetare

Universiteti Veror i Arizona State University: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?

A jeni i apasionuar pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« njĂ« ndryshim nĂ« botĂ«? A Ă«ndĂ«rroni tĂ« studioni nĂ« njĂ« universitet tĂ« njohur pĂ«r risitĂ« e tij novator dhe pĂ«rkushtimin ndaj qĂ«ndrueshmĂ«risĂ«? Mos kĂ«rkoni mĂ« larg se Universiteti Veror i Arizona State University – njĂ« mundĂ«si si asnjĂ« tjetĂ«r pĂ«r tĂ« shijuar njĂ« udhĂ«tim arsimor transformues nĂ« njĂ« nga institucionet mĂ« inovative nĂ« AmerikĂ«.

E udhëhequr nga Arizona State University, Universiteti Veror i Arizona State University është një program dinamik që bashkon mendje të ndritura nga e gjithë bota për të adresuar çështjet urgjente të përshkruara nga Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara (SDG). Me fokus në inovacionin dhe qëndrueshmërinë, ky program fuqizon studentët të eksplorojnë, bashkëpunojnë dhe krijojnë zgjidhje kuptimplota për sfidat e botës reale.

Ja çfarë mund të prisni nga Universiteti Verore i Arizona State University:

🌟 PunĂ«toritĂ« e Inovacionit: MĂ«soni nĂ« punĂ«tori praktike tĂ« krijuara pĂ«r tĂ« rritur kreativitetin dhe aftĂ«sitĂ« tuaja pĂ«r zgjidhjen e problemeve. PavarĂ«sisht nĂ«se jeni tĂ« interesuar pĂ«r teknologjinĂ«, biznesin ose artin, kĂ«to seminare do t’ju sfidojnĂ« tĂ« mendoni nĂ« mĂ«nyrĂ« inovative dhe tĂ« zhvilloni zgjidhje praktike pĂ«r problemet komplekse.

🌿 Qëndrueshmëria për shekullin 21: Fitoni një kuptim më të thellë të qëndrueshmërisë dhe rolit të saj kritik në formësimin e së ardhmes sonë. Eksploroni tema të tilla si energjia e rinovueshme, ruajtja e mjedisit dhe praktikat e zhvillimit të qëndrueshëm dhe mësoni se si mund të keni një ndikim pozitiv në botën përreth jush.

🗣️ Folësit e ftuar: Angazhohuni me ekspertë të industrisë, liderë të mendimit dhe krijues të ndryshimeve, të cilët janë në ballë të inovacionit dhe qëndrueshmërisë. Nëpërmjet bisedave frymëzuese dhe sesioneve interaktive, do të fitoni njohuri dhe perspektiva të vlefshme që do të zgjerojnë horizontet tuaja dhe do të nxisin pasionin tuaj për të krijuar një botë më të mirë.

🏫 Përvojë gjithëpërfshirëse në kampus: Shijoni jetën e gjallë të kampusit në Arizona State University, ku lulëzojnë inovacioni dhe bashkëpunimi. Nga objektet më të avancuara deri te qendrat e zhurmshme të studentëve, do të keni akses në gjithçka që ju nevojitet për të shkëlqyer akademikisht gjatë eksperiencës suaj verore.

Por Universiteti Veror i Arizona State University është më shumë se thjesht një program, është një komunitet individësh me të njëjtin mendim të përkushtuar për të bërë një ndryshim. Duke bashkëpunuar me studentë nga prejardhje dhe kultura të ndryshme, ju do të zgjeroni rrjetin tuaj global dhe do të krijoni miqësi të përjetshme me miqtë që bëjnë ndryshime.

Aplikimet pĂ«r ASU Summer Experience tani janĂ« tĂ« hapura deri mĂ« 22 maj 2024. Mos e humbisni mundĂ«sinĂ« pĂ«r t’u bĂ«rĂ« pjesĂ« e kĂ«tij udhĂ«timi transformues dhe bashkohuni me ne nĂ« formimin e njĂ« tĂ« ardhmeje mĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme dhe inovative pĂ«r brezat qĂ« vijnĂ«.

Ejani dhe bëhuni pjesë e #ASUSummerExperience2024. Së bashku, le të mësojmë fuqinë e inovacionit dhe qëndrueshmërisë për të krijuar një të nesërme më të ndritshme.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti mĂ« i madh publik nĂ« SHBA dhe #1 pĂ«r inovacion.

PĂ«r mĂ« shumĂ« informata rreth kĂ«saj mundĂ«sie,  kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI International office në Instagram.