5 Top profesionet si i diplomuar në MSc. Data Science & Analytics?

Studio MSc. në Data Science & Analytics
Lajme

5 Top profesionet si i diplomuar në MSc. Data Science & Analytics?

Njëri nga programet më atraktive në botë për punësim po cilësohet programi MSc. Shkencë dhe Analizë e të Dhënave. Programi i vetëm në Kosovë në këtë fushë i cili ofrohet nga profesorë të klasit botëror, me orar fleksibil, ofrohet nga UNI – Universum International College.

Ndjek lëndë direkt nga Thunderbird School of Global Management, Shkolla #1 në botë për ‘Global International Trade’.

INFORMOHU ONLINE çdo kohë, këtu: https://universum-ks.org/kerko-info/

Shiko disa nga #ligjeruesit këtu: https://rb.gy/sjvv1
Shiko disa nga #lëndët këtu: https://rb.gy/3tr7s

UNI – Universum International College ka partneritet me Arizona State University, i renditur nr. #1 në Shtetet e Bashkuara për Inovacion sipas “US News & World Report” për nëntë vite me radhë, duke i’u ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror dhe diplomë të fuqizuar nga Arizona State University.

Studentët e nivelit MASTER përfitojnë:

Diplomë të Fuqizuar nga Arizona State University

Diplomë te njohur ndërkombëtarisht

Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online

Orar fleksibil, ligjërata në mbrëmje dhe gjatë vikendeve

Eksploro Evropën gjatë studimeve, përfito BURSË të plotë për studime në njërin nga 221 Universitetet partnere të Evropës.

Mundësi për Diplomë të Dyfishtë në Amerikë.

INFORMOHU këtu: https://universum-ks.org/kerko-info/

Krijimi i mundësisë për të punuar si Specialist i të Dhënave, Inxhinier i të Dhenave, Zhvillues i Software-ve, punësimi në kompani të medha vendore dhe ndërkombëtare, si dhe mundësia për hapur kompaninë tuaj në ofrimin e shërbimeve për menaxhim dhe analizim të të dhenave, janë pasqyra reale pse drejtimi i Shkencave së të Dhënave është programi më i kërkuar në tregun tonë.

Për të transformuar pasionin tuaj për menaxhimin e të dhënave në një karrierë përmbushëse me programin Master në Shkencë e të Dhënave, për më shumë informacione kliko KËTU.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.