Bursa Ndërkombëtare

Around the World with UNI!

221 Universitete Partnere

26 Shtete të Evropës

1,306 studentë përfitues

Përfito shkëmbim semestral me BURSË të plotë

221+

UNIVERSITETE PARTNERE NË EVROPË

26 SHTETE

EVROPË & TURQI

Partneriteti me Arizona State University

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe nr. #1 për inovacion, duke iu ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror.

0 +

Universitete

0 +

Shtete të Evropës

0 +

Bursa në vit

0 .6M€

milion euro bursa në vit

Përvojat e studentëve gjatë studimeve jashtë vendit

Shiko postimet tona ne rrjete sociale

12 hours ago
1 day ago
2 days ago
3 days ago
6 days ago
1 week ago