Programet Master

STUDIME MASTER

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe nr. #1 për inovacion, duke iu ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror.

Kohëzgjatja

2 VITE/ 4 SEMESTRA

Formati i programit


MODULAR - HYBRID/ ONLINE

Ligjërimi


GJUHË SHQIPE & ANGLEZE

Kreditë


120 KREDI

Thunderbird School of Global Management

Përmes bashkëpunimit të UNI – Universum International College dhe Arizona State University, studentët e UNI ndjekin lëndë online dhe kanë mundësi për diplomë të dyfishtë nga Thunderbird School of Global Management në kuadër të Francis and Dionne Najafi 100 Million Learners Global Initiative.

No. 1 school for international trade in the world!

PROGRAMET E STUDIMIT

Free

MA në Qeverisje dhe Siguri Kombëtare

Intermediate
What you'll learn
Praktikë Profesionale dhe Punësim përmes studimeve duale
Diplomë e dyfishtë ndërkombëtare me njërin nga Universitetet partnere (Gjermani, Angli, Finlandë dhe Lituani)
Studim me BURSË të plotë në njërin nga 28 shtete të BE-së dhe Turqi
Free

MSc. në Shkencë e të Dhënave

Intermediate
What you'll learn
Praktikë Profesionale dhe Punësim përmes studimeve duale
Diplomë e dyfishtë ndërkombëtare me njërin nga Universitetet partnere (Gjermani, Angli, Finlandë dhe Lituani)
Studim me BURSË të plotë në njërin nga 28 shtete të BE-së dhe Turqi
Free
Intermediate

MA në Menaxhment

Free

MA në Menaxhment

Intermediate
What you'll learn
Praktikë Profesionale dhe Punësim përmes studimeve duale
Diplomë e dyfishtë ndërkombëtare me njërin nga Universitetet partnere (Gjermani, Angli, Finlandë dhe Lituani)
Studim me BURSË të plotë në njërin nga 28 shtete të BE-së dhe Turqi