ASU Master Class (Master Klasat)

ASU Master Class

Çka është ASU Master Class?

ASU Master Class janë një seri ligjëratash online të organizuara nga partneri ynë, universiteti numër 1 më inovativ në Amerikë – Universiteti Shtetëror i Arizonës, që nxjerr në pah risitë më të reja të bazuara në hulumtimet më të fundit që ndikojnë në botë dhe përfshinë ligjerata nga hulumtues, profesorë dhe ekspertë të çështjeve.

Si përfitojnë studentët?

  • Çdo Master Class do të fokusohet në një temë të ndryshme me bazë në të menduarit inovativ që mund t'ju bëjë më të suksesshëm në studime dhe më gjerë.
  • Mundësi për të ndjekur ligjërata online nga ligjerues me ndikim direkt në botë dhe nga universiteti numër 1 më inovativ në Amerikë
  • Mundësi e mirë për rrjetëzim me student pjesmarrës në ligjeratë nga Amerika

Përmbajtja

Datat e series pranverë 2024

E merkure, 31 janar, 2024

Global Trade in the Modern World: Benefits, Challenges and the Path Forward

E merkure, 21 shkurt, 2024

The Contradictions of Nuclear Power: Savior or Destroyer?

E enjte, 19 mars, 2024

Learning to ‘Groove’: Performing Under Uncertainty

E merkure, 17 prill, 2024

Unlocking the Art and Science of Generative AI