315432751_491528793006136_2143502108803598807_n

MA në Menaxhment

Prof. Ass. Dr. Filip Ruxho
Last Update 16 Mars, 2023
0 already enrolled

Përshkrimi i programit

Transformoni pasionin tuaj për menaxhim në një karrierë përmbushëse me programin tonë Master në Menaxhment!

Mësoni teknikat më të fundit, zbuloni mënyra për të rritur të ardhurat e kompanisë, për të punësuar njerëz më të mirë dhe për të ditur se kur dhe ku të investoni, si drejtues i biznesit. Filloni rrugëtimin tuaj drejt një karriere të suksesshme në Menaxhment sot!

Arsyet pse të studioni në këtë program

 1. Ky program është një nga fushat më të njohura të studimit në botë, duke ju mësuar gjithçka që duhet të dini për drejtimin e një kompanie të suksesshme
 2. Praktikë Profesionale dhe Punësim përmes studimeve duale
 3. Diplomë e dyfishtë ndërkombëtare me njërin nga Universitetet partnere (Gjermani, Angli,
  Finlandë dhe Lituani)
 4. Studim me BURSË të plotë në njërin nga 28 shtete të BE-së dhe Turqi

Mundësitë e punësimit pas diplomimit

Të diplomuarit në Menaxhment kanë këto mundësi të punësimit:

 • Punësim në korporata, institucione publike dhe private, vendore dhe ndërkombëtare 
 • Punësim si liderë të fortë, menaxherë, këshilltarë financiarë, vendimmarrës, ndërmarrës etj.
 • Hapja e biznesit tuaj

Planprogrami

Lëndët

Viti i pare
Semestri ISemestri II
Nr.Emri i lendesECTSNr.Emri i lendesECTS
1Ekonomiksi Menaxherial (O) (O)61Metodologjia e Hulumtimit në Biznes (C)8
2 Menaxhim i Marketingut (C)62Sjellje Organizative (C)8
3Vendimmarrja Financiare (C)103Mjedisi Biznesor (C)
Viti i dytë
Semestri IIISemestri IV
Nr.Emri i lendesECTSNr.Emri i lendesECTS
1Menaxhim i Projekteve (C)61Tema e Diplomës (C)10
2Menaxhimi Ndërkulturor (C)62
3Menaxhimi i Inovacionit dhe Ndryshimit (C)38

Studime Duale – STUDIM & PUNËSIM

STUDIME TË FINANCUARA NGA BIZNESET Kolegji Universum në bashkëpunim me kompani partnere ofron studime duale sipas konceptit gjerman, përmes të cilit studentët përfitojnë:
 • Financim 100% të studimeve për 2 vite
 • Punë praktike që nga viti i parë
 • Shkëmbim semestral me bursë të plotë në 154 universitete në 28 shtete të Evropës
 • Punësim i garantuar pas diplomimit.
 • Fito BURSË për 2 vite studimi dhe fillo karrierën tani duke aplikuar këtu

Kriteret e Regjistrimit

 • Kriteret e Regjistrimit
 • Që të regjistroheni në programet tona, të gjithë aplikantët duhet të dorëzojnë ONLINE ose fizikisht dokumentet e mëposhtme:
 • ● Certifikatë e lindjes
 • ● Diploma e nivelit baçelor dhe pasqyra e notave
 • ● Certifikimi i vlefshëm i gjuhës angleze
 • ● Kalimi i fazës së intervistës me komitetin e pranimeve në Kolegjin Universum
 • Dokumentet e legalizuara të lëshuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës për të gjithë ata që kanë përfunduar arsimin e tyre jashtë Republikës së Kosovës.

Your Instructors

Prof. Ass. Dr. Filip Ruxho

0/5
3 Courses
0 Reviews
0 Students
Drejtor akademik
See more
Apliko tani