ASU Summer Experience

ASU Summer Experience

Çka është ASU Summer Experience?

Ky program pa kredi është krijuar për studentë universitarë (mosha 17 – 23) nga partneri ynë, universiteti numër 1 më inovativ në Amerikë – Universiteti Shtetëror i Arizonës. Kjo përvojë e paharrueshme, është e hapur për të gjithë studentët e UNI – Universum International College që janë të interesuar të përjetojnë jetën si studentë në më universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara.
Gjatë programit njëjavor, studentët do të kenë mundësi për të marrë pjesë në seminare me tema si, të menduarit inovativ, ndërmarrësisë dhe qëndrueshmërinë për shekullin e 21-të. Poashtu, ata do të marrin pjesë në kampus, turne dhe aktivitete kulturore në komunitet.


Përveç këtyre punëtorive, studentët gjithashtu do të jenë të ndarë në grupe të vogla për të punuar në një projekt duke përfshirë të menduarit inovativ dhe ndërmarrës, si dhe parimet e qëndrueshmërisë. Këto grupe të vogla do të prezantojnë projektet e tyre para një jurie ekspertësh në ditën e mbylljes së programit. Konkurrenca do të përforcojë eksperiencën dhe mësimin e bazuar në projekte për studentët.

Si përfitojnë studentët?

 • Ngjarjet e mirëseardhjes dhe diplomimit
 • Çertifikatë e përfundimit
 • Agjenda akademike dhe kulturore me mbështetjen e stafit, si në kampus ashtu edhe në komunitetin local
 • Qëndrimi në një hotel afër kampusit
 • Transporti nga aeroporti Sky Harbor deri në hotel
 • Transporti për ngjarjet jashtë kampusit të planifikuara sipas programit (p.sh., autobus udhëtimi ose transport publik)
 • Një turne kulturor dhe transport për në Grand Canyon
 • Sigurim shëndetsor gjatë qëndrimit
 • Karta Sun Card e Arizona State University

Përmbajtja

Klasat zhvillohen në anglisht. Secili sesioni do të fokusohet në zhvillimin aftësitë e lidershipit dhe të mësuarit rreth Qëllimeve të OKB-së për Zhvillimin e Qëndrueshëm.

 • Vendndodhja

ASU ndodhet në Phoenix, Arizona, qyteti i pestë më i madh në SHBA

 • Qëndrimi

Hotel premium që ndodhet ngjit me kampusin

 • Investimi

Program njëjavor 2000 dollarë

Për të lexuar më shumë rreth përvojës studentore të ASU Summer Experience 2023, kliko këtu: Student Testimonials