Prof. Ass. Samet Dalipi promovin librat e tij në UNI – Universum International College

Prof. Ass. Samet Dalipi promovin librat e tij në UNI - Universum International College
Lajme

Prof. Ass. Samet Dalipi promovin librat e tij në UNI – Universum International College

UNI – Universum International College mbajti ceremoninë e promovimit të librave më të fundit të Prof. Ass. Samet Dalipit, “Konteksti politik i shtetndërtimit të Kosovës, 1989-1999” dhe “Ndërtimi i institucioneve në Kosovë 1989-1999, rasti i Vitisë.”. Ky event ngjalli kureshtje edhe për të pranishmit pasi i’u dha mundësia të mësojnë më shumë edhe për hulumtimet më aktuale të profesorit.

Ngjarja filloi me një fjalim hyrës, e pasurar nga prof. Dalipi me prezantimin e botimeve të tij më të reja. Ai ofroi këndvështrime në temat kryesore të eksploruara në secilin libër. Këto botime të hulumtuara me imtësi analizojnë strukturën e ndërlikuar të evolucionit socio-politik të Kosovës gjatë një periudhe të shënuar nga trazira dhe transformime të rëndësishme.

Një sesion diskutimi interaktiv pasoi, duke nxitur një shkëmbim stimulues në mes Prof. Dalipi dhe audiencës. Të pranishmit u angazhuan në mënyrë aktive me Profesorin, duke shtruar pyetje dhe duke marrë njohuri nga ekspertiza e tij. Përtej diskutimit akademik, ngjarja ofroi një hapësirë për të pranishmit për t’u rrjetëzuar.

Prof. Ass. Samet Dalipi është ligjërues në departamentin shkenca politike në UNI – Universum International College. Të pranishmit shprehën kënaqësinë e tyre për mundësinë që të fitojnë njohuri nga një studiues i njohur dhe për të marrë pjesë në diskutime stimuluese.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit, kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.