Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe

Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe
Lajme

Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe

Njëri nga programet më atraktive në botë për punësim po cilësohet programi MSc. Shkencë dhe Analizë e të Dhënave. Programi i vetëm në Kosovë në këtë fushë i cili ofrohet nga profesorë të klasit botëror, me orar fleksibil, ofrohet nga në #UNI – Universum International College.

UNI – Universum International College ka partneritet me Arizona State University, i renditur nr. #1 në Shtetet e Bashkuara për Inovacion sipas “US News & World Report” për nëntë vite me radhë, duke i’u ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror dhe diplomë të fuqizuar nga Arizona State University.

Studentët e nivelit MASTER përfitojnë:

✔️Diplomë të Fuqizuar nga Arizona State University

✔️Diplomë te njohur ndërkombëtarisht

✔️Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online

✔️Orar fleksibil, ligjërata në mbrëmje dhe gjatë vikendeve

🌍 Eksploro Evropën gjatë studimeve, përfito BURSË të plotë për studime në njërin nga 221 Universitetet partnere të Evropës.

✔️Mundësi për Diplomë të Dyfishtë në Amerikë dhe Gjermani.

INFORMOHU këtu: https://universum-ks.org/kerko-info/

Krijimi i mundësisë për të punuar si Specialist i të Dhënave, Inxhinier i të Dhenave, Zhvillues i Software-ve, punësimi në kompani të medha vendore dhe ndërkombëtare, si dhe mundësia për hapur kompaninë tuaj në ofrimin e shërbimeve për menaxhim dhe analizim të të dhenave, janë pasqyra reale pse drejtimi i Shkencave së të Dhënave është programi më i kërkuar në tregun tonë.

Për të transformuar pasionin tuaj për menaxhimin e të dhënave në një karrierë përmbushëse me programin Master në Shkencë e të Dhënave, për më shumë informacione kliko KËTU.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.