• Language
  • AL
  • EN
  • +377(44)-144-062

Universumi ne Top 3% e shkollave ma te mira ne bote nga EdUniversal

Lexo me shume

714 euro rroga mesatare e studenteve ne Programin Master

Lexo me shume

Inovatoret e Universumit

Lexo me shume

Studentet ne Universum krijojne biznese gjate studimeve

Lexo me shume

100% e studenteve perfundojne punen praktike ne kompani dhe institucione

Lexo me shume

Lajmet