Përvoja e studentëve të transferuar në UNI – Universum International College

Përvoja e studentëve të transferuar në UNI - Universum International College
Lajme

Përvoja e studentëve të transferuar në UNI – Universum International College

Transferimi në një institucion akademik të ri shpesh sjell një varg sfidash unike. UNI – Universum International College njeh sfidat e studentëve të transferuar dhe ka ndërmarrë masa për të siguruar një tranzicion të lehtë.

Transfero të gjitha provimet nga universiteti paraprak përfito 30% zbritje & shkëmbim semestral në njërin nga 221 Universitetet Partnere në 26 shtete të BE-së me BURSË të plotë. Shiko programet e akredituara për studime në UNI – Universum International College: bit.ly/3RSvNCX

UNI ofron një gamë të gjërë shërbimesh mbështetëse. Qendra e karrierës dhe e mirëqenies në UNI ofron këshillime akademike dhe në karrierë por edhe këshillime psiko-sociale. Stafi akademik në UNI – Universum International College është i ndërgjegjshëm ndaj nevojave të studentëve të transferuar, duke ofruar mbështetje shtesë përmes bootcamps dhe punëtorive të specializuara dhe programeve mentoruese. Zyra Ndërkombëtare, përmes ndërkombëtarzimit, ka ndihmuar në ndërtimin e gjeneratës së re të Kosovës duke transformuar jetën e 1305 studentëve dhe stafit pjesë e shkëmbimeve në 221 universitete partnere në shtetet e Bashkimit Evropian. Kjo zyre është përzgjedhur si model për universitetet publike dhe private të Kosovës.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA. Arizona State University për të nëntin vit radhazi, renditet në vendin e parë për inovacion nga US News & World Report, duke dalë para MIT, Stanford dhe Harvard.

Përmes këtij partneriteti, mund të përfitojnë edhe studentët nga institucionet tjera të cilët i TRANSFEROJNË studimet në Universum dhe të marrin diplomë të fuqizuar nga Arizona State University.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.