UNI – Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

UNI - Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
Lajme

UNI – Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

UNI – Universum International College, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës dhe Federatën e Basketbollit të Kosovës, organizon ‘Turnir në Basketboll‘ për të festuar 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Ky ngjarje emocionuese është përgatitur për të shfaqur talentet e basketbollit të skuadrave të shkollave të mesme nga e gjithë Kosova, me 20 skuadra pjesëmarrëse që garojnë për fitore. Turniri do të mbahet më 14 shkurt 2024, në Shkollën Don Bosko në Prishtinë.

Suksesi i ‘Turnirit në Basketboll’ nuk do të ishte i mundur pa mbështetjen e sponsorëve. Federata e Basketbollit të Kosovës, Trafiku Urban, Korporata Rugove, Burger King Kosovo, Cineplexx Kosovo dhe Shkolla ‘Don Bosko’ Prishtina kanë sponsorizuar këtë ngjarje, duke treguar kështu angazhimin e tyre në zhvillimin e rinisë në Kosovë dhe në promovimin e sporteve.

Organizimi i ‘Turnirit në Basketboll’ reflekton përkushtimin e UNI – Universum International College për të nxitur zhvillimin dhe promovimin e të rinjëve të Kosovës. Si forca udhëheqëse pas kësaj ngjarjeje monumentale, UNI – Universum International College synon të ofrojë një platformë për entuziastët e rinj të basketbollit për të shfaqur aftësitë e tyre, ndërtuar miqësi dhe të nxisin vlerat e disiplinës dhe bashkëpunimit. Ngjarja e tillë që shënon sukseset e vendit, siç është 16-vjetori i Pavarësisë, tregon rolin proaktiv të UNI – Universum International College si një nismëtar për ndryshime pozitive, duke kontribuar aktivisht në zgjerimin kulturor dhe sportiv të Kosovës.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.

Për më shumë informata rreth aktiviteteve të tilla, kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.